Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΟΕ-ΔΟΥ: Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η απεργία-αποχή από την αξιολόγηση

ΠΟΕ-ΔΟΥ: Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η απεργία-αποχή από την αξιολόγηση
  • «Καλούμε τη Διοίκηση της ΑΑΔΕ να αποσύρει την συγκεκριμένη διαδικασία της αξιολόγησης και να ξεκινήσει έναν ουσιαστικό διάλογο με τους εργαζομένους από μηδενική βάση»


Αθήνα 18.1.2021
Αρ. Πρωτ.: 1787


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Η Απεργία-Αποχή από την αξιολόγηση όσον αφορά το πρώτο στάδιο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Για μια ακόμη φορά το ποσοστό συμμετοχής των συναδέλφων στην Απεργία-Αποχή άγγιξε το 90%, γεγονός που αναδεικνύει την αρραγή ενότητα του κλάδου, καθώς και την αποδοχή από την συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων των θέσεων και των επιφυλάξεων που η ΠΟΕ-ΔΟΥ έχει εκφράσει για την συγκεκριμένη αξιολόγηση της ΑΑΔΕ.

Διευκρινίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο εφοριακός κλάδος δεν είναι απέναντι στην αξιολόγηση, αλλά διαφωνεί με την συγκεκριμένη διαδικασία και τα χαρακτηριστικά που αυτή έχει.

Έχουμε κατ΄ επανάληψη εκφράσει τις θέσεις και τις απόψεις της ΠΟΕ-ΔΟΥ και απαιτούμε ένα δίκαιο και αντικειμενικό σύστημα αξιολόγησης με διάφανα, μετρήσιμα και αντικειμενικά κριτήρια, χωρίς ατομικούς στόχους και χωρίς σύνδεση της με το μισθό του υπαλλήλου.

Καλούμε την Διοίκηση της ΑΑΔΕ να αποσύρει την συγκεκριμένη διαδικασία της αξιολόγησης και να ξεκινήσει έναν ουσιαστικό διάλογο με τους εργαζομένους από μηδενική βάση, ώστε να τεθούν οι θέσεις και οι απόψεις της Ομοσπονδίας μας, αφού αξιολογηθούν πρώτα τα προβλήματα των υπηρεσιών μας και εφαρμοστεί αξιοκρατία και διαφάνεια σε όλες τις υπηρεσιακές μεταβολές.

Ο αγώνας θα είναι διαρκής και έντιμος προκειμένου να προασπίσουμε τα δικαιώματα του κλάδου μας.

ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ

O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης