Αποτελέσματα live αναζήτησης

Καθιέρωση της Κυριακής που προηγείται της 18ης Μαΐου κάθε έτους ως δημοσίας εορτής τοπικής σημασίας για την Κοινότητα Βερβένων του Δήμου Β. Κυνουρίας Ν. Αρκαδίας

17 Ιανουάριος 2021
Καθιέρωση της Κυριακής που προηγείται της 18ης Μαΐου κάθε έτους ως δημοσίας εορτής τοπικής σημασίας για την Κοινότητα Βερβένων του Δήμου Β. Κυνουρίας Ν. Αρκαδίας


Με το Προεδρικό Διάταγμα υπ' αριθμ. 110 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ καθιερώνεται η Κυριακή που προηγείται της 18ης Μαΐου κάθε έτους ως δημοσία εορτή τοπικής σημασίας για την Κοινότητα Βερβένων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Νομού Αρκαδίας.

Ειδικότερα, το Π.Δ. αναφέρει:

Καθιερώνεται η Κυριακή που προηγείται της 18ης Μαΐου κάθε έτους, επετείου της μάχης των Βερβένων (18 Μαΐου 1821), ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας για την Κοινότητα Βερβένων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Νομού Αρκαδίας.

Οι εκδηλώσεις του εορτασμού, οι οποίες θα γίνονται στην Κοινότητα Βερβένων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας Νομού Αρκαδίας, περιλαμβάνουν γενικό σημαιοστολισμό σε όλη την Κοινότητα από την 8η πρωινή μέχρι τη δύση του ηλίου της ημέρας της εορτής και φωταγώγηση του κοινοτικού καταστήματος και των λοιπών δημόσιων κτιρίων, από τη δύση του ηλίου της ημέρας της εορτής μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων καταρτίζεται με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.



Δείτε το Π.Δ.110/2020 από το αρχείο του κόμβου.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης