Αποτελέσματα live αναζήτησης

Με απουσία του Δημοσίου η δίκη για την έκτακτη εισφορά

28 Οκτώβριου 2009
  • Χωρίς την παράσταση του ελληνικού Δημοσίου συζητήθηκαν ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου της Αθήνας, δύο προσφυγές φορολογούμενων κατά της διάταξης του νόμου <a target='_blank' href='http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/49' rel='tag laws'>3758/2009</a> που επιβάλει την έκτακτη εισφορά. Την ίδια ώρα κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας σημειώνουν ότι δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως για την εξέλιξη και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναζητηθούν και να αποδοθούν ευθύνες γιο σκόπιμη ή από αμέλεια καθυστέρηση στην ενημέρωση.
Με απουσία του Δημοσίου η δίκη για την έκτακτη εισφορά

Χωρίς την παράσταση του ελληνικού Δημοσίου συζητήθηκαν ενώπιον του Διοικητικού Πρωτοδικείου της Αθήνας, δύο προσφυγές φορολογούμενων κατά της διάταξης του νόμου 3758/2009 που επιβάλει την έκτακτη εισφορά. Την ίδια ώρα κύκλοι του υπουργείου Οικονομίας σημειώνουν ότι δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως για την εξέλιξη και αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναζητηθούν και να αποδοθούν ευθύνες γιο σκόπιμη ή από αμέλεια καθυστέρηση στην ενημέρωση.

Από την πλευρά όσων πραγματοποίησαν προσφυγές, ζητήθηκε η ακύρωση της διάταξης ως αντισυνταγματική, ενώ υπέρ τους παρενέβη και η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων. Η απόφαση που θα αποτελέσει και "πιλότο" για ανάλογες προσφυγές φορολογουμένων στα δικαστήρια αναμένεται σε δύο μήνες

Πηγή Ελευθεροτυπία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης