Αποτελέσματα live αναζήτησης

Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών για τον ορισμό του Γιώργου Ζανιά στη θέση του Προέδρου του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ)

27 Οκτώβριου 2009 Σχόλια
  • Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ορίστηκε σήμερα νέος Πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) ο καθηγητής κ. Γιώργος Ζανιάς.
Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών για τον ορισμό του Γιώργου Ζανιά στη θέση του Προέδρου του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ)

Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ορίστηκε σήμερα νέος Πρόεδρος του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων (ΣΟΕ) ο καθηγητής κ. Γιώργος Ζανιάς.

Ο κ. Ζανιάς είναι καθηγητής Οικονομικών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και διετέλεσε για χρόνια Πρόεδρος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου (1996-1998, 2004-2008). Είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Υπήρξε διεθνής εμπειρογνώμονας για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Παγκόσμιας Τράπεζας και των Ηνωμένων Εθνών. Έχει θητεύσει ως Πρόεδρος και Επιστημονικός Διευθυντής του ΚΕΠΕ (1998-2001) και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών (2001-2004). Έχει σπουδάσει επίσης στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και το Πανεπιστήμιο του Reading (Μεγάλη Βρετανία). Έχει διδάξει, ως Μέλος ΔΕΠ, στα Πανεπιστήμια: Οξφόρδης, Κρήτης, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει εκτεταμένο ερευνητικό έργο, δημοσιευμένο σε διεθνή οικονομικά περιοδικά.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης