Αποτελέσματα live αναζήτησης

Yπ.Οικ. - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΛΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ

26 Οκτώβριος 2009
  • Ανακοίνωση σχετικά με την κατάθεση ρύθμισης στη Βουλή, για την αναστολή ισχύος των προβληματικών διατάξεων φορολόγησης κερδών από λαχεία και τυχερά παίγνια.
ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΛΑΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ, 26-10-09

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΝΙΚΗΣ 5-7
10180 ΑΘΗΝΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ TΗΛ.: 210-3332551/2
FAX: 210-3332559
e-mail : [email protected]

Αθήνα, 26 Οκτωβρίου 2009

    
Ανακοίνωση σχετικά με την κατάθεση ρύθμισης στη Βουλή, για την αναστολή ισχύος των προβληματικών διατάξεων φορολόγησης κερδών από λαχεία και τυχερά παίγνια.

Το Υπουργείο Οικονομικών θα καταθέσει στη Βουλή, το συντομότερο δυνατόν, ρύθμιση για την αναστολή ισχύος των προβληματικών διατάξεων φορολόγησης κερδών από λαχεία και τυχερά παίγνια (ως προς το αφορολόγητο όριο κλπ), προκειμένου να αρθούν οι δυσλειτουργίες που έχει προκαλέσει ο νόμος 3375/2009.

Επιπλέον, το Υπουργείο Οικονομικών θα ξεκινήσει άμεσα διαβούλευση, για την εξεύρεση ορθολογικής και δίκαιης λύσης για τη φορολόγηση των κερδών αυτών.

    


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης