Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γιώργος Χριστόπουλος: Το 2020 ο Λογιστής - Φοροτεχνικός έδωσε πολλά. Πήρε ομως ελάχιστα έως καθόλου! Γιατί??

Γιώργος Χριστόπουλος: Το 2020 ο Λογιστής - Φοροτεχνικός έδωσε πολλά. Πήρε ομως ελάχιστα έως καθόλου! Γιατί??
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

ΦΙΛΟΙ και καταξιωμένοι συνάδελφοι!

Πριν μερικές ώρες αφήσαμε πίσω τον δύσκολο χρόνο που σώρευσε πολλά δεινά, περιπέτεια και άγχος χωρίς να λείπει η λύπη για απώλειες συναδέλφων, φίλων ή και συγγενών. Στα χρονικά του κλάδου μας, το 2020 ασφαλώς θα καταγραφεί ως έτος του "σισύφειου μαρτυρίου" του Λογιστή - Φοροτεχνικού. Ίσως μετά τα απανωτά ευχαριστώ και έκφραση ευγνωμοσύνης από την κυβέρνηση μέσω των περισσότερων πρωτοκλασάτων Υπουργών και του Διοικητή της ΑΑΔΕ πρόσφατα στο μύνημά του (χωρίς να λείπει και συμπαράσταση από τους κοινωνικούς εταίρους της αγοράς, ΓΕΣΕΒΕ, ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ ΟΕΕ κ.α)
κάποιος φορέας (όπως η Ακαδημία Αθηνών, το ΕΒΕΑ κλπ) που δίνει βραβεία της χρονιάς καλέσει την επίσημη εκπροσώπηση της οικογένειάς μας για να παραλάβει το βραβείο που (γιατί όχι) να ονομάζεται "έπαινος ή βραβείο στους Λογιστές- νοσηλευτές της οικονομίας"!! Έ ..και;; Φτάνει αυτό;; ΟΧΙ βεβαίως.

Γιατί το παράπονο και ο "Γολγοθάς" του Λογιστή, γέννησε πολύ πόνο και αγανάκτηση περιμένοντας εκτός από τα ευχαριστώ,  χειροπιαστές λύσεις στα καυτά ζητήματά του, που ταλάνιζαν και δυσκόλευαν (σωματικά και ψυχικά) τη δουλειά του, στην οποία πέρα από τις κανονικές εργασίες που θεσμικά περιλαμβάνει το επάγγελμά του προστέθηκε ένα βουνό απο πρωτόγνωρες και απρόσμενες εργασίες στον αντίποδα υπηρέτησης των μέτρων κατά της πανδημίας.

Και εδώ αναδείχτηκε η υπευθυνότητά του και η επαγγελματική ευσυνειδησία που τον κράτησε στο ύψος του καθήκοντος και των περιστάσεων.

Ήταν πρωτόγνωρη η εμπειρία μέσα από το τσουνάμι των νόμων, των χιλιάδων εγκυκλίων και οδηγιών, αγνοώντας τον κίνδυνο των αναπόφευκτων επαφών με τους πελάτες και όχι μόνο και μένοντας βασανιστικά χωρίς ωράριο πάνω στα πλήκτρα για να φθάσει και το τελευταίο ευρώ μέσα από τις δύσκολες και ακατανόητες πολλές φορές δυσλειτουργικές πλατφόρμες, στα εκατομμύρια εργαζόμενων, στις χιλιάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Χωρίς να παραλείψω τον θεσμικό μας Φορέα αλλά και άλλα συνδικαλιστικά και επιστημονικά όργανα του κλάδου θα μιλήσω για τα του οίκου της ΠΟΦΕΕ και των Ενώσεών της.

Όντως είναι παρήγορο το ότι η ΠΟΦΕΕ και οι ΕΝΩΣΕΙΣ της με τους προέδρους μπροστάρηδες, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, για να αντιμετωπισθούν οι παραπάνω επώδυνες συνθήκες, όσο το δυνατόν καλύτερα και ανώδυνα.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
Ανατέλλει το 2021 και υπόσχεται και ελπίδες χωρίς να απουσιάζουν οι δυσκολίες. Ευχές και μόνο ευχές!. Ναι μας περιμένει γεμάτη ακόμα η γνωστή και κρίσιμη ατζέντα με τα θέματα που ομόφωνα συνέγραψε η ολομέλεια των 49 ΕΝΩΣΕΩΝ της ΠΟΦΕΕ τον Ιούνιο του 2020 κατά την αποχή και διαμαρτυρία του κλάδου, που πρέπει να βάλουμε σε σειρά τα του οίκου μας. Όμως εκείνο που κάνει τη διαφορά είναι η αγάπη όλων μας για αυτό που κάνουμε ανεπιτήδευτα και σε τούτο το μετερίζι θα συνεχίσουμε τον αγώνα και στη νέα χρονιά. Αρκεί με τη βοήθεια του θεού και της επιστήμης να αποδράσει η πανδημία. Χαρές και όλα τα καλά στο σπιτικό σας!

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και φυσικά στον πρόεδρό μας Βασίλη Καμπάνη.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης