Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αναστέλλεται για 6 μήνες ο νόμος για τους ημιυπαίθριους

23 Οκτώβριου 2009 Σχόλια
  • Η υπουργός πρόσθεσε ότι η περίπτωση όσων έχουν ήδη πληρώσει το τέλος θα συμπεριληφθεί ως ειδική σε νέο νόμο, ενώ παγώνουν οι αιτήσεις που έχουν γίνει για την πληρωμή του τέλους, αλλά δεν έχουν ακόμη πληρωθεί
Αναστέλλεται για 6 μήνες ο νόμος για τους ημιυπαίθριους

Η υπουργός πρόσθεσε ότι η περίπτωση όσων έχουν ήδη πληρώσει το τέλος θα συμπεριληφθεί ως ειδική σε νέο νόμο, ενώ παγώνουν οι αιτήσεις που έχουν γίνει για την πληρωμή του τέλους, αλλά δεν έχουν ακόμη πληρωθεί

Η υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας είπε την Πέμπτη ότι αναστέλλεται για έξι μήνες ο νόμος που είχε περάσει η προηγούμενη κυβέρνηση για την πληρωμή τέλους για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων.

"Αναστέλλουμε για έξι μήνες τον υφιστάμενο νόμο Σουφλιά. Στους έξι μήνες θα επανεξετάσουμε το θέμα και θα το δούμε σε πιο ολοκληρωμένη βάση", είπε η Τίνα Μπιρμπίλη στην πρώτη της συνέντευξη Τύπου.

"Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε ή να επιβραβεύσουμε μια ρύθμιση, που έχει μόνο εισπρακτικό και όχι πολεοδομικό χαρακτήρα", πρόσθεσε.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών της να μειώσει το διογκούμενο δημοσιονομικό έλλειμμα, η προηγούμενη κυβέρνηση ψήφισε νόμο για την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων, φιλοδοξώντας να αντλήσει έσοδα 1,2 δισ. ευρώ περίπου.
Η υπουργός πρόσθεσε ότι η περίπτωση όσων έχουν ήδη πληρώσει το τέλος θα συμπεριληφθεί ως ειδική σε νέο νόμο, ενώ παγώνουν οι αιτήσεις που έχουν γίνει για την πληρωμή του τέλους, αλλά δεν έχουν ακόμη πληρωθεί.

Πηγή ημερησίαΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης