Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΕΕ: Τηλεδιάσκεψη με το Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη χορήγηση της ενίσχυσης 400 ευρώ στους επιστήμονες/ελεύθερους επαγγελματίες

ΟΕΕ: Τηλεδιάσκεψη με το Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη χορήγηση της ενίσχυσης 400 ευρώ στους επιστήμονες/ελεύθερους επαγγελματίες
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

24 Δεκεμβρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε χθες, 23 Δεκεμβρίου 2020, τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ιωάννη Βρούτση, με την συμμετοχή του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε., κ. Γεωργίου Πιτσιλή, του Γ.Γ. Δημοσιονομικής Πολιτικής, κ. Θάνου Πετραλιά, του Γ.Γ. του Υπουργείου Εργασίας, κ. Ματθούλα Τριανταφύλλου, του Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη, και εκπροσώπων των Επιστημονικών Φορέων για το ζήτημα του χορηγήματος ΟΑΕΔ 400 ευρώ στους επιστήμονες/ ελεύθερους επαγγελματίες.

Στην τηλεδιάσκεψη συζητήθηκε η από 22.12.2020 κοινή και ομόφωνη πρόταση των Επιστημονικών Φορέων για την χορήγηση του επιδόματος του άρθρου 66 του ν.4756/2020 προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Κατά τη διάσκεψη υπήρξε συζήτηση με αντικείμενο την αντιμετώπιση όλων των τεχνικών και νομικών θεμάτων που προκύπτουν για την υλοποίηση της νομοθετικής πρόβλεψης και της καταβολής του χορηγήματος στους δικαιούχους στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Από την πλευρά των Επιστημονικών Συλλόγων υπήρξε σαφής τοποθέτηση για την άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης