Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΡΓΑΝΗ: Δυνατότητα υποβολής εντύπων για απολογιστικές εκθέσεις ΙΓΕΕ και ΕΠΑ

22 Δεκέμβριου 2020 Σχόλια
ΕΡΓΑΝΗ: Δυνατότητα υποβολής εντύπων για απολογιστικές εκθέσεις ΙΓΕΕ και ΕΠΑ
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


Διατέθηκε η δυνατότητα υποβολής εντύπων στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ για ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ Ιδιωτικών Γραφείων Ευρέσεως Εργασίας (ΙΓΕΕ) και ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ Επιχειρήσεων Προσωρινής Απασχόλησης (Ε.Π.Α.).

Οι προθεσμίες υποβολής σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.


Σημείωση Taxheaven:


45675/1393/05.11.2020
Ηλεκτρονική υποβολή των εκθέσεων δραστηριότητας των Ιδιωτικών Γραφείων Εύρεσης Εργασίας (ΙΓΕΕ) και των Επιχειρήσεων Προσωρινής Απασχόλησης (ΕΠΑ).

Άρθρο 6
Προθεσμίες


6.1 Κάθε φυσικό πρόσωπο ή ο νόμιμος εκπρόσωπος του νομικού προσώπου που ασκεί νόμιμα τη δραστηριότητα/επάγγελμα της διαμεσολάβησης ΙΓΕΕ, και είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο που τηρείται στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, υποβάλλει κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός Ιανουαρίου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός Ιουλίου κάθε έτους, έκθεση δραστηριότητας με τα στοιχεία που ορίζονται στο άρθρο 5.1 της παρούσας και σύμφωνα με το άρθρο 104 παρ. 5 (α) του ν. 4052/2012.
6.2 Κάθε φυσικό πρόσωπο ή ο νόμιμος εκπρόσωπος του νομικού προσώπου που ασκεί νόμιμα τη δραστηριότητα της ΕΠΑ και είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο που τηρείται στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, υποβάλει το πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός Ιανουαρίου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του μηνός Ιουλίου κάθε έτους, έκθεση δραστηριότητας με τα στοιχεία που ορίζονται στο άρθρο 5.2 της παρούσας.


Δείτε τις οδηγίες χρήσης ή κατεβάστε τις από εδώ.


O browser δεν υποστηρίζει pdf viewεr. Κατεβάστε την απόφαση από εδώ: Download PDF.





Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης