Αποτελέσματα live αναζήτησης

WebWorld: Μηχανογράφηση επιχειρήσεων μέσω Internet από τη SoftOne

22 Οκτώβριου 2009
  • Στα Περίπτερα 4 και 6 και σε συνεργασία με τις εταιρίες Microsoft και Interworks, η SoftOne θα παρουσιάσει τη νέα υπηρεσία S1 On Demand για τη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μέσω Internet στην 1η έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών Internet με τίτλο WebWorld 2009 (Ζάππειο Μέγαρο, από 24 έως και 25 Οκτωβρίου 2009, 11:00 - 21:00).
WebWorld: Μηχανογράφηση επιχειρήσεων μέσω Internet από τη SoftOne

Στα Περίπτερα 4 και 6 και σε συνεργασία με τις εταιρίες Microsoft και Interworks, η SoftOne θα παρουσιάσει τη νέα υπηρεσία S1 On Demand για τη μηχανογράφηση επιχειρήσεων μέσω Internet στην 1η έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών Internet με τίτλο WebWorld 2009 (Ζάππειο Μέγαρο, από 24 έως και 25 Οκτωβρίου 2009, 11:00 - 21:00).

Το Soft1 είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης επιχειρήσεων που διατίθεται και ως υπηρεσία μέσω Internet, βασισμένο στο μοντέλο διάθεσης Software as a Service (SaaS). Το SaaS είναι το νέο, πρωτοποριακό μοντέλο διάθεσης λογισμικού που αξιοποιεί το Internet για τη χρήση των εφαρμογών από την επιχείρηση. Η επιχείρηση δεν χρειάζεται πια να «αγοράσει» το λογισμικό, απλά το χρησιμοποιεί ως συνδρομητική υπηρεσία για όσο διάστημα το χρειάζεται. Η υπηρεσία S1 On Demand απευθύνεται σε επιχειρήσεις κάθε αντικειμένου δραστηριότητας. Για δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.softone.gr.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης