Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών που λήγουν Νοέμβρ

Παράταση υποβολής των δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών - Αφορά σε υποχρεώσεις Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2020.

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών που λήγουν Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020

22 Δεκέμβριος 2020
Παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών  που λήγουν Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020
  • Παράταση υποβολής των δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών - Αφορά σε υποχρεώσεις Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2020.


Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση  Α.1276/2020 με την οποία παρατείνεται μέχρι και την 26η Φεβρουαρίου 2021 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών, η οποία έληγε εντός του μηνός Νοεμβρίου 2020 ή λήγει εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2020, καθώς και των δηλώσεων των οποίων μέσα στους μήνες αυτούς έληγε ή λήγει η τρίμηνη προθεσμία για υποβολή αίτησης παράτασης, ανεξάρτητα αν έχει υποβληθεί αυτή.

Για όσες περιπτώσεις η αρχική (εξάμηνη ή ετήσια) προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φόρου κληρονομιών, δωρεών και γονικών παροχών, έληγε ή λήγει από την 27η Νοεμβρίου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2020, αφετηρία της τρίμηνης προθεσμίας για υποβολή αίτησης παράτασης αποτελεί η νόμιμη λήξη της εξάμηνης ή ετήσιας προθεσμίας κατά περίπτωση.


Δείτε την απόφαση στο φορολογικό αρχείο του κόμβουWant to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης