Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προοδευτικοί Οικονομολόγοι: Επιστολή σχετικά με το άρθρο 69 του προς ψήφιση νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας για την

Προοδευτικοί Οικονομολόγοι: Επιστολή σχετικά με το άρθρο 69 του προς ψήφιση νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας για την ασθένεια λογιστή

Προοδευτικοί Οικονομολόγοι: Επιστολή σχετικά με το άρθρο 69 του προς ψήφιση νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας για την ασθένεια λογιστή

Προοδευτικοί Οικονομολόγοι: Επιστολή σχετικά με το άρθρο 69 του προς ψήφιση νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας για την ασθένεια λογιστή
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ

Νομοθέτηση το δικαίωμα στην ασθένεια Λογιστή-Φοροτεχνικού


Η χαοτική κατάσταση που έχουν προκαλέσει: η πολυνομία, οι δεκάδες ηλεκτρονικές πλατφόρμες και οι πρόσθετες υποχρεώσεις που προκύπτουν καθημερινά από τη νομοθεσία. λόγω της πανδημίας και προστίθενται στις υποχρεώσεις των Λογιστών - Φοροτεχνικών έχουν οδηγήσει τον κλάδο σε απόγνωση και εργασία πέρα από τα ανθρώπινα όρια.

Αυτός ο φόρτος εργασίας, συνοδευόμενος από τη συνεχή νομοθετική ασάφεια και το άγχος που προκαλεί στον κλάδο, είχε αποτέλεσμα, το τελευταίο οκτάμηνο, την απώλεια σημαντικού αριθμού συναδέλφων.

Δεν κατανοούμε γιατί αντιμετωπίζεται διακριτά η περίπτωση θανάτου από COVID 19, από το θάνατο που προκαλείται και από άλλες σοβαρές ασθένειες, συνεπεία των συνθηκών της πανδημίας και των υπέρογκων υποχρεώσεων των εμπλεκόμενων για τη διαχείρισή της.

Αιτούμαστε

να συμπεριληφθούν στη ρύθμιση όλες οι περιπτώσεις άλλων σοβαρών νοσημάτων - ασθενειών που αποδεδειγμένα δημιουργούν πρόβλημα στην υγεία και στην άσκηση του επαγγέλματος του Λογιστή - Φοροτεχνικού, λόγω του πρόσθετου φόρτου εργασίας και της επείγουσας διαχείρισης της πανδημίας.

Η διάταξη του Άρθρου 69, (3), περί θανάτου λογιστή, από COVID 19, είναι στην ουσία χωρίς αντικείμενο και αφήνει στο έλεος της πανδημίας όλους τους συναδέλφους που έχουν αποδεδειγμένα σοβαρά νοσήματα και ζητούν τη στήριξη της πολιτείας, σ’ αυτή τη συγκυρία είτε συμβαίνουν την περίοδο της πανδημίας, είτε οποιαδήποτε άλλη περίοδο.

Εκτιμούμε

ότι η πολιτεία πρέπει να ενστερνιστεί το περιεχόμενο της 605/104/2.12.2020 κατατεθείσης τροπολογίας (Άρθρο 2) που αναφέρεται γενικά στην περίπτωση θανάτου.

Οι Λογιστές - Φοροτεχνικοί θα συνεχίσουν, αγόγγυστα, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, μένοντας πολλές φορές απλήρωτοι, αλλά και να διεκδικούν ταυτόχρονα τη, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, ελάχιστη στήριξη της πολιτείας.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης