Αποτελέσματα live αναζήτησης

Διαδικασία απόδοσης ΑΦΜ στους αιτούντες διεθνή προστασία.

14 Δεκέμβριος 2020
Διαδικασία απόδοσης ΑΦΜ στους αιτούντες διεθνή προστασία.
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση της ΑΑΔΕ σχετικά με την διαδικασία για την απόδοση Αριθμού Φορολογικού Μητρώου στους αιτούντες διεθνή προστασία.

Με την απόφαση περιγράφονται οι όροι και η διαδικασία απόδοσης Αριθμού Φορολογικού Μητρώου στους αιτούντες διεθνή προστασία.

Δικαιούχοι είναι οι υπήκοοι τρίτης χώρας ή ανιθαγενείς, οι οποίοι έχουν καταθέσει αίτηση διεθνούς προστασίας ενώπιον των αρμόδιων Αρχών Παραλαβής της περ. δ) του άρθρου 63 του ν. 4636/2019, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του ν. 4686/2020 και ισχύει.

Για κάθε αιτούντα διεθνή προστασία εκδίδεται Αριθμός Φορολογικού Μητρώου με την ολοκλήρωση της διαδικασίας πλήρους καταγραφής της αίτησης για παροχή διεθνούς προστασίας. Ο Α.Φ.Μ. είναι μοναδικός και αντιστοιχεί στον μοναδικό αριθμό φακέλου ΔΙ.Κ.Α. (αριθμός Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας). Η Υπηρεσία Ασύλου αναγράφει στο δελτίο την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης, την ημερομηνία έκδοσης και λήξης του δελτίου, καθώς και τον αριθμό φακέλου.

Δείτε την απόφαση στο φορολογικό αρχείο του κόμβου


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης