Αποτελέσματα live αναζήτησης

Β. Σπανάκης: Η επίλυση των προβλημάτων με τις ΜΥΦ του 2014 και η δυνατότητα παράτασης δηλώσεων πελατών λογιστών με Covid-19 είναι απλή και αναγκαία

Β. Σπανάκης: Η επίλυση των προβλημάτων με τις ΜΥΦ του 2014 και η δυνατότητα παράτασης δηλώσεων πελατών λογιστών με Covid-19 είναι απλή και αναγκαία


Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βασίλης Σπανάκης: «Η επίλυση των προβλημάτων με τις ΜΥΦ του 2014 και τη δυνατότητα παράτασης δηλώσεων πελατών λογιστών με Covid-19 είναι απλή και αναγκαία»


Στην τοποθέτηση του επί του Σχεδίου Νόμου για την περιστολή του λαθρεμπορίου και άλλες διατάξεις του Υπουργείου Οικονομικών ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλειος – Πέτρος Σπανάκης αναφέρθηκε στην τροπολογία που κατέθεσε μαζί με άλλους πέντε Βουλευτές της ΝΔ, με την οποία ζητούν ρύθμιση για τη διαγραφή των προστίμων που αφορούν στην εκπρόθεσμη υποβολή των ΜΥΦ του 2014 και τη δυνατότητα υποβολής δηλώσεων των πελατών λογιστών-φοροτεχνικών που ασθενούν από COVID-19 για ένα εύλογο διάστημα.

Ο κ. Σπανάκης είπε: «Σήμερα, καταθέσαμε έξι συνάδελφοι μία τροπολογία η οποία αποτελεί και πρόταση του Οικονομικού Επιμελητηρίου, του κόσμου των οικονομολόγων, των λογιστών, των φοροτεχνικών που εκφράζουν χιλιάδες επιχειρήσεις, χιλιάδες φυσικά και νομικά πρόσωπα. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ναι μεν παίρνει αναγκαστικά μέτρα, αλλά ταυτόχρονα παίρνει και εύστοχα μέτρα. Και αυτό το δείχνει η ανταπόκριση της κοινωνίας πάνω στα μέτρα. Άρα, λοιπόν, κύριε Υπουργέ, ξέρω ότι δεν δέχεστε, δεν κάνετε δεκτές Βουλευτικές τροπολογίες. Παρακαλώ πολύ, θέλω να την κάνετε δεκτή αυτήν την τροπολογία. Είναι ένα λάθος που έγινε επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και καλούμαστε να το διορθώσουμε. Εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε στο αίτημα του επιστημονικού κόσμου, στο αίτημα χιλιάδων επιχειρήσεων».

Δείτε το σχετικό video από εδώ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης