Αποτελέσματα live αναζήτησης

Το ψηφισθέν νομοσχέδιο για το λαθρεμπόριο με τις τροπολογίες για την αποζημίωση ιδιοκτητών ακινήτων, την επανένταξη οφειλετών σε ρυθμίσεις, το πλαφόν στις τιμές των τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού κ.ά.

3 Δεκέμβριος 2020
Το ψηφισθέν νομοσχέδιο για το λαθρεμπόριο με τις τροπολογίες για την αποζημίωση ιδιοκτητών ακινήτων, την επανένταξη οφειλετών σε ρυθμίσεις, το πλαφόν στις τιμές των τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού κ.ά.


Δημοσιεύθηκε στη Βουλή το κείμενο του νομοσχεδίου «Περιστολή του λαθρεμπορίου-Κύρωση του Πρωτοκόλλου για την εξάλειψη του παράνομου εμπορίου καπνού, διατάξεις περί κοινωφελών περιουσιών και σχολαζουσών κληρονομιών, διατάξεις για τα τέλη κυκλοφορίας και τα τέλη ταξινόμησης, κίνητρα για την προσέλκυση φορολογικών κατοίκων και άλλες διατάξεις» όπως ψηφίστηκε από την Ολομέλεια.

Σχετική ειδησεογραφία κόμβου:

Βουλή: Κατατέθηκε το σχέδιο νόμου για το λαθρεμπόριο, τα τέλη κυκλοφορίας, τα κίνητρα για την προσέλκυση φορολογικών κατοίκων και άλλες διατάξεις

Νέα κίνητρα προσέλκυσης φορολογικών κατοίκων αλλοδαπής (απαλλαγή από φόρο εισοδήματος και εισφορά αλληλεγγύης για το πενήντα τοις εκατό του εισοδήματος)

Πλαφόν στις τιμές των τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού με τροπολογία του Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Αφορολόγητη η αποζημίωση ιδιοκτητών ακινήτων - Επανένταξη οφειλετών σε ρυθμίσεις - Ένταξη νέων αγαθών στο μειωμένο ΦΠΑ - Αφορολόγητη η ενίσχυση για θερμαντικά σώματα. Νέα τροπολογία στη Βουλή

Απαλλαγή από το τέλος ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας ορισμένων κατηγοριών ατόμων με αναπηρία - Σύσταση και λειτουργία Παρατηρητηρίου Ρευστότητας

Δεν έγινε δεκτή η τροπολογία των βουλευτών για τις ΜΥΦ και την ασθένεια των λογιστών - Αν υλοποιείται τεχνικά από την ΑΑΔΕ θα προχωρήσειO browser δεν υποστηρίζει pdf viewεr. Κατεβάστε την απόφαση από εδώ: Download PDF.Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης