Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΕΕ: 61ο τεύχος του Newsletter

ΟΕΕ: 61ο τεύχος του Newsletter


Αγαπητοί συνάδελφοι οικονομολόγοι, συνεχίζοντας την προσπάθειά μας στον τομέα της ενημέρωσής σας, σας παρουσιάζουμε το 61ο τεύχος του Newsletter.

Σε αυτό το τεύχος περιλαμβάνουμε:

- Τις επτά προτάσεις – λύσεις του ΟΕΕ σε φορολογικά, ασφαλιστικά και εργατικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λογιστές – φοροτεχνικοί.
- Το αίτημα του ΟΕΕ για την ακύρωση των προστίμων στις εκπρόθεσμες ΜΥΦ 2014 καθώς και την άμεση λύση για τους ασθενείς λογιστές.
- Τα 13 βασικά συμπεράσματα της έκθεσης “The Macroeconomic & Fiscal Path in Greece During theEconomic Adjustment Programmes: 2010 – 2018” για τα μνημόνια, που παρουσιάστηκε στο 2o DigiTalk του ΟΕΕ.
- Την τροπολογία για την παράταση των προθεσμιών όταν οι λογιστές πάσχουν από Covid-19.
-Την ανακοίνωση για τα σεμινάρια της αναγκαίας εκπαίδευσης των λογιστών – φοροτεχνικών για το 2021.
- Τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής των επαναληπτικών εκλογών για την ανάδειξη των μελών της Τ.Δ. του Π.Τ. Ιονίων Νήσων.
- Την επιστολή του Προέδρου του ΟΕΕ με τα 9 άμεσα μέτρα για τη διευκόλυνση και την προστασία των λογιστών και φορολογουμένων.
- Τις 21 παρεμβάσεις του ΟΕΕ για την επιβράβευση των συνεπών φορολογούμενων.
- Την ανακοίνωση για τη λειτουργία της Κεντρικής Υπηρεσίας λόγω των μέτρων διασποράς του κορωνοϊού.

Φιλικά,

Κωνσταντίνος Β. Κόλλιας
Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Δείτε το newsletter ως συνημμένο αρχείο

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης