Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επιστολή του ΛΣΑ για την αποχώρηση Ιδρυτικών μελών του.

13 Οκτώβριου 2009
  • Η παρούσα επιστολή έρχεται ως απάντηση του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών στην «Αποχώρηση από τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών ιδρυτικών μελών του» που δημοσίευσε η νέο - ιδρυθείσα «Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών – Πειραιώς».
ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΘΗΝΩΝ

 
 

                                                                                    Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2009

 
 

            Η παρούσα επιστολή έρχεται ως απάντηση του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών στην «Αποχώρηση από τον Λογιστικό Σύλλογο Αθηνών ιδρυτικών μελών του» που δημοσίευσε η νέο - ιδρυθείσα «Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αθηνών – Πειραιώς».

 

Ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών δεν θα ασχοληθεί με προσωπικές διαμάχες, οι οποίες έχουν θέση μόνο σε μεσημεριανές τηλεοπτικές εκπομπές και φυσικά δεν ανήκουν στον επαγγελματικό χώρο μας. Είναι προφανές ότι τα μέλη που ζήτησαν παραίτηση από τον Σύλλογό μας αποσκοπούσαν καθαρά στην δημιουργία ενός ακόμα Συλλόγου, μιας ακόμα Ένωσης στο ήδη φορτωμένο τοπίο του συνδικαλισμού.

 

Οι μάχες δίνονται καθημερινά, επί σειρά ετών, όχι παροδικά και περιστασιακά. Όσοι δεν σέβονται τον χώρο, ζητούν απλά την διάσπαση του.

 

 
 

 

                                                                                    Το Διοικητικό Συμβούλιο


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης