Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μέχρι και 27/11 οι αναστολές προσωπικού παιδικών σταθμών που εντάσσονται στο πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής

Μέχρι και 27/11 οι αναστολές προσωπικού παιδικών σταθμών που εντάσσονται στο πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής
  • ΚΔΑΠ 2020-2021: Ενημέρωση Φορέων/Δομών για αναστολές

Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

24/11/2020

Παιδικοί Σταθμοί - ΚΔΑΠ 2020-2021 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ/ΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ

Σας γνωστοποιούμε ότι - μετά από συνεννόηση του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Υπουργείο Εργασίας - οι αιτήσεις για την αναστολή προσωπικού που θα ολοκληρωθούν εντός της σημερινής καταληκτικής ημερομηνίας θα διεκπεραιωθούν, καθώς πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες πληρωμής των δικαιούχων του ειδικού επιδόματος.

Κατ΄ εξαίρεση, το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό για τις δομές που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2020-2021», προκειμένου να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις έως και την Παρασκευή 27/11/2020.

Σημείωση Taxheaven: Βλέπε και σχετική είδηση του κόμβου «Παιδικοί Σταθμοί - ΚΔΑΠ 2020-2021: Ενημέρωση για αναστολές προσωπικού (φορέων ιδιωτικού δικαίου)»

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης