Αποτελέσματα live αναζήτησης

Διαδικασίες-εξπρές για την ίδρυση επιχείρησης

9 Οκτώβριου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Νομοσχέδιο για την απλοποίηση της διαδικασίας ίδρυσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων θα καταθέσει μόλις ανοίξει η Βουλή η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, ενώ έπειτα από ανοικτή πρόσκληση και διαγωνισμό θα προσληφθούν οι γενικοί γραμματείς του νέου υπουργείου.
Διαδικασίες-εξπρές για την ίδρυση επιχείρησης

Νομοσχέδιο για την απλοποίηση της διαδικασίας ίδρυσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων θα καταθέσει μόλις ανοίξει η Βουλή η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, ενώ έπειτα από ανοικτή πρόσκληση και διαγωνισμό θα προσληφθούν οι γενικοί γραμματείς του νέου υπουργείου.

Το νομοσχέδιο είναι το ένα από τα δύο που ετοιμάζεται να φέρει σύντομα στη Βουλή η υπουργός. Το δεύτερο νομοσχέδιο που θα καταθέσει προς ψήφιση στη Βουλή η υπουργός αφορά τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το υπαίθριο και πλανόδιο εμπόριο και άλλα θέματα για την τόνωση της αγοράς και την ενίσχυση της ρευστότητας.

Η κ. Κατσέλη δήλωσε ότι με το επιτελείο της έχει ήδη προχωρήσει την προεργασία του νομοσχεδίου. «Η κρίση αντιμετωπίζεται με ανάταξη της οικονομίας» δήλωσε η υπουργός και πρόσθεσε ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλα τα εργαλεία ανάπτυξης, δίνοντας έμφαση στα ευρωπαϊκά προγράμματα, τον αναπτυξιακό νόμο και τις κρατικές προμήθειες, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της ποντοπόρου ναυτιλίας.

- Η υπουργός θα έχει το γραφείο της στον 6o όροφο του πρώην υπουργείου Ανάπτυξης, στον πέμπτο όροφο θα διατηρεί γραφείο η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη.

Πηγή Ημερησία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης