Αποτελέσματα live αναζήτησης

Λ. Κατσέλη: Αμεση προτεραιότητα η αναδιάρθρωση όλων των τομέων

7 Οκτώβριος 2009
  • Οικονομία, ανταγωνιστικότητα, ανάπτυξη είναι τομείς που πάνε μαζί, υπάρχει συνέχεια στο κράτος, αλλά είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε όσες πολιτικές πρέπει να αλλάξουν", αυτό δήλωσε η υπουργός οικονομίας και ανταγωνιστικότητας κυρία Λούκα Κατσέλη στην τελετή παραλαβής και παράδοσης από τον απερχόμενο υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη.
Λ. Κατσέλη: Αμεση προτεραιότητα η αναδιάρθρωση όλων των τομέων

Οικονομία, ανταγωνιστικότητα, ανάπτυξη είναι τομείς που πάνε μαζί, υπάρχει συνέχεια στο κράτος, αλλά είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε όσες πολιτικές πρέπει να αλλάξουν", αυτό δήλωσε η υπουργός οικονομίας και ανταγωνιστικότητας κυρία Λούκα Κατσέλη στην τελετή παραλαβής και παράδοσης από τον απερχόμενο υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Η κυρία Κατσέλη ανέφερε ότι θα υπάρχει συνεργασία με τον απερχόμενο υπουργό τις επόμενες ημέρες για να ενημερωθεί εκτενώς για το αντικείμενο που αναλαμβάνει.

Ο απερχόμενος υπουργός Ανάπτυξης, κ. Χατζηδάκης από την πλευρά του έκανε έναν πρόχειρο απολογισμό του έργου του και ανέφερε ότι είναι στη διάθεση της νέας υπουργού να την ενημερώσει όποτε θέλει.

Η νέα υπουργός επισήμανε ότι "πρέπει να προχωρήσει με γρήγορους βηματισμούς η πολιτική αναδιαρθρώσεων σε όλους τους τομείς, όπως η ανταγωνιστικότητα, η στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και η προστασία του καταναλωτή".

Σε σχόλιο του απερχόμενου υφυπουργού ανάπτυξης Γ. Βλάχου ότι έχει γίνει πολύ δουλειά στο υπουργείο Ανάπτυξης ότι η κ. Κατσέλη είναι αυτή που θα διαλέξει αν στο μέλλον θα την αξιοποιήσει ή θα τους βρει απέναντι της, η κυρία Κατσέλη απάντησε ότι "στη δημοκρατία ο καθένας έχει το θεσμικό του ρόλο. Υπάρχει κυβέρνηση και αντιπολίτευση", τόνισε χαρακτηριστικά.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης