Αποτελέσματα live αναζήτησης

Λ. Κατσέλη: Αμεση προτεραιότητα η αναδιάρθρωση όλων των τομέων

7 Οκτώβριου 2009
  • Οικονομία, ανταγωνιστικότητα, ανάπτυξη είναι τομείς που πάνε μαζί, υπάρχει συνέχεια στο κράτος, αλλά είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε όσες πολιτικές πρέπει να αλλάξουν", αυτό δήλωσε η υπουργός οικονομίας και ανταγωνιστικότητας κυρία Λούκα Κατσέλη στην τελετή παραλαβής και παράδοσης από τον απερχόμενο υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη.
Λ. Κατσέλη: Αμεση προτεραιότητα η αναδιάρθρωση όλων των τομέων

Οικονομία, ανταγωνιστικότητα, ανάπτυξη είναι τομείς που πάνε μαζί, υπάρχει συνέχεια στο κράτος, αλλά είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε όσες πολιτικές πρέπει να αλλάξουν", αυτό δήλωσε η υπουργός οικονομίας και ανταγωνιστικότητας κυρία Λούκα Κατσέλη στην τελετή παραλαβής και παράδοσης από τον απερχόμενο υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Η κυρία Κατσέλη ανέφερε ότι θα υπάρχει συνεργασία με τον απερχόμενο υπουργό τις επόμενες ημέρες για να ενημερωθεί εκτενώς για το αντικείμενο που αναλαμβάνει.

Ο απερχόμενος υπουργός Ανάπτυξης, κ. Χατζηδάκης από την πλευρά του έκανε έναν πρόχειρο απολογισμό του έργου του και ανέφερε ότι είναι στη διάθεση της νέας υπουργού να την ενημερώσει όποτε θέλει.

Η νέα υπουργός επισήμανε ότι "πρέπει να προχωρήσει με γρήγορους βηματισμούς η πολιτική αναδιαρθρώσεων σε όλους τους τομείς, όπως η ανταγωνιστικότητα, η στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων και η προστασία του καταναλωτή".

Σε σχόλιο του απερχόμενου υφυπουργού ανάπτυξης Γ. Βλάχου ότι έχει γίνει πολύ δουλειά στο υπουργείο Ανάπτυξης ότι η κ. Κατσέλη είναι αυτή που θα διαλέξει αν στο μέλλον θα την αξιοποιήσει ή θα τους βρει απέναντι της, η κυρία Κατσέλη απάντησε ότι "στη δημοκρατία ο καθένας έχει το θεσμικό του ρόλο. Υπάρχει κυβέρνηση και αντιπολίτευση", τόνισε χαρακτηριστικά.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης