Αποτελέσματα live αναζήτησης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα DATA ANALYTICS AND MACHINE LEARNING FOR INSURANCE FRAUD DETECTION

10 Νοέμβριος 2020
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα DATA ANALYTICS AND MACHINE LEARNING FOR INSURANCE FRAUD DETECTION

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

10/11/2020

ΗΜΕΡΙΔΑ «DATA ANALYTICS AND MACHINE LEARNING FOR INSURANCE FRAUD DETECTION»


Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου του 2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «DATA ANALYTICS AND MACHINE LEARNING FOR INSURANCE FRAUD DETECTION». Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν τα Ακαδημαϊκά Τμήματα «Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων» και «Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης» του Πανεπιστημίου Πειραιώς, υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.

Στην ημερίδα δήλωσαν συμμετοχή 500 σύνεδροι από τον χώρο της ασφαλιστικής αγοράς καθώς και τον ακαδημαϊκό χώρο. Η μέγιστη ταυτόχρονη συμμετοχή ήταν 300 σύνεδροι. Λόγω των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης της νόσου Covid-19, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν ο Καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Άγγελος Κότιος, ο Καθηγητής Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μάρκος Κούτρας, ο Καθηγητής Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Κοσμήτορας Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης, ο Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Αθανάσιος Κυριαζής.

Την εκδήλωση τίμησε, απευθύνοντας χαιρετισμό ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης.

Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων θεματικών ενοτήτων της εκδήλωσης έγινε ανάλυση των πτυχών της ασφαλιστικής απάτης και της σπατάλης των πόρων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της Υγείας ενώ παράλληλα έγινε ειδική αναφορά στη χρήση των Data Analytics και Statistical Machine Learning ως ακρογωνιαίο λίθο για την εύρεση επίλυση των παραπάνω προβλημάτων.

Μεταξύ των εισηγητών της ημερίδας ήταν η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Μ. Αντωνάκη, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων κ. Μ. Τζωρτζωρής, ο Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μ. Νεκτάριος, ο Πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κ. Κ. Μενουδάκος, o Πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κ. Ι. Καντώρος, ο Βουλευτής κ. Α. Πλεύρης, ο π. Βουλευτής κ. Κ. Μπαργιώτας, ο Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας και Υποστράτηγος ε.α. του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ε. Σφακιανάκης, ο Καθηγητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων κ. Δ. Γεωργακέλλος, ο Αναπληρωτής Καθηγητής στο McCoy College of Business του Πανεπιστημίου του Τέξας κ. T. Ekin και ο Αναπληρωτής Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Σ. Μπερσίμης.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Χορηγούς της Ημερίδας «Predicta S.A.», «theraCell» και «Όμιλος Ιατρική Διάγνωση», όπως και τους Χορηγούς Επικοινωνίας «Underwriter», «επιχειρώ», «Taxheaven» και «Ασφαλιστική Αγορά» για τη ενεργό συνεισφορά και συμβολή τους στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

     

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης