Αποτελέσματα live αναζήτησης

Α. Γεωργιάδης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λογιστές της χώρας

Α. Γεωργιάδης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λογιστές της χώρας

Α. Γεωργιάδης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λογιστές της χώρας

10 Νοέμβριος 2020
Α. Γεωργιάδης: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λογιστές της χώρας


Σοβούσης της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού και εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων που βιώνουμε εδώ και μήνες, οι λογιστές-φοροτεχνικοί στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Καταβάλλοντας τιτάνιες προσπάθειες κατόρθωσαν να φέρουν εις πέρας το έργο τους και μέσω της δικής τους προσπάθειες μπόρεσαν να υλοποιηθούν όλα τα μέτρα που αποφάσισε η πολιτεία, βοηθώντας έτσι τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους όλης της χώρας (σ.σ. δείτε και μία σχετική παλαιότερη ανάρτηση του κόμβου «Ένα μεγάλο μπράβο στο λογιστή». Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται, αφού εξακολουθούν ακόμη να θεσπίζονται νέα μέτρα.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κος Άδωνις Γεωργιάδης, καλεσμένος στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, έπλεξε το εγκώμιο των λογιστών-φοροτεχνικών, εξαίροντας το έργο που έχουν επιτελέσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Ο κος Γεωργιάδης ανέφερε πως οι λογιστές είναι ένα κομμάτι των αφανών ηρώων αυτής της περιόδου (μετά τους ιατρούς και τους νοσηλευτές). Όπως τόνισε, στην οικονομία, ο λογιστής έχει βάλει πλάτη. Για όλες αυτές τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες που δημιουργήθηκαν από τον Μάρτιο και μετά, για τα δικαιολογητικά και τόσα άλλα, οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούσαν να βρουν λύση χωρίς το λογιστή τους. Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ευχαρίστησε δημοσίως τους λογιστές.

Να σημειώσουμε ότι προσφάτως είχε αναφερθεί στο έργο των λογιστών και ο υπ. Εργασίας κος Ι. Βρούτσης.

Ευελπιστούμε τόσο ο υπουργός Ανάπτυξης, όσο και υπόλοιποι αρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης να τείνουν ευήκοον ους στα αιτήματα του κλάδου έτσι ώστε, με κύριο γνώμονα την αναβάθμιση και περιφρούρηση του επαγγέλματός μας (μακριά από συντεχνιακά ελατήρια), να μετουσιωθεί η αναγνώριση του κλάδου σε απτές πράξεις, ικανοποιώντας έτσι όλα όσα εδώ και χρόνια ζητούμε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης