Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα Α.Δ. για καθορισμό καθεστώτος προσφορών προωθητικών ενεργειών

2 Οκτώβριου 2009 Σχόλια
Νέα Α.Δ. για καθορισμό καθεστώτος προσφορών προωθητικών ενεργειών
  • Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βλάχος υπέγραψε την με αριθμ. 13/2009 νέα Αγορανομική Διάταξη, με την οποία καθορίζεται, εφεξής, ο τρόπος με τον οποίο διενεργούνται οι προσφορές και οι προωθητικές ενέργειες από τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Με αφορμή την έκδοση της νέας Α.Δ. ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βλάχος σημείωσε τα εξής:
Νέα Α.Δ. για καθορισμό καθεστώτος προσφορών προωθητικών ενεργειών

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βλάχος υπέγραψε την με αριθμ. 13/2009 νέα Αγορανομική Διάταξη, με την οποία καθορίζεται, εφεξής, ο τρόπος με τον οποίο διενεργούνται οι προσφορές και οι προωθητικές ενέργειες από τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Με αφορμή την έκδοση της νέας Α.Δ. ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βλάχος σημείωσε τα εξής:

Με την πρωτοβουλία μας εκδώσαμε την νέα Α.Δ. με την οποία βάζουμε τάξη στο χώρο του λιανικού εμπορίου σε σχέση με τις προσφορές και γενικά τις προωθητικές ενέργειες. Αποσαφηνίζουμε το καθεστώς, ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν με σαφήνεια τι αγοράζουν και σε τι τιμή. Δίνεται, έτσι, η δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις επιλογές τους, ανάλογα με το τι χρειάζονται και με μόνο γνώμονα το δικό τους συμφέρον.

Η πολιτική μας βούληση είναι ξεκάθαρη. Η αποφασιστικότητά μας δεδομένη. Η προστασία του υγιούς εμπορίου και των καταναλωτών είναι σε απόλυτη προτεραιότητα για μας».
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης