Αποτελέσματα live αναζήτησης

Gold Βραβείο για την 01 Solutions Hellas στα Impact Awards 2020

6 Νοέμβριος 2020
Gold Βραβείο για την 01 Solutions Hellas στα Impact Awards 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 01 SOLUTIONS HELLAS ΣΤΑ IMPACT AWARDS 2020

Η 01 SOLUTIONS HELLAS έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία «Κεντρική Δημόσια Διοίκηση» παρουσιάζοντας τα έργα: ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19.

Τα έργα αφορούν την υλοποίηση, για λογαριασμό του Υπουργείου Εργασίας, ενός σχεδίου δράσης προκειμένου το Υπουργείο ως μείζονος σημασίας κυβερνητικός οργανισμός, να αντιμετωπίσει την κρίση και τις αρνητικές συνέπειες από την εμφάνιση και εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19. Ο στόχος που επετεύχθη σε εξαιρετικά σύντομους χρόνους παράδοσης ήταν η προετοιμασία και θέση σε λειτουργία πλατφόρμας για την υποβολή αιτήσεων πληττόμενων από την κρίση εργοδοτών και εργαζομένων που είναι δικαιούχοι των ευεργετημάτων που προβλέφθηκαν από το κράτος, με βασικότερο την αποζημίωση ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους των πληττόμενων επιχειρήσεων και κατά δεύτερο λόγο την έκπτωση ενοικίου τόσο για εργοδότες και εργαζόμενους, αλλά και το επίδομα τηλεκατάρτισης μέσω voucher στους επιστήμονες / ελεύθερους επαγγελματίες.

Τέλος, πολύ σημαντικό μέρος της συμβολής της 01 Solutions Hellas στο όλο εγχείρημα ήταν οι συμβουλευτικές της υπηρεσίες στην οργάνωση και συντονισμό του συνολικού επιχειρησιακού σχεδιασμού, με βάση την πολύχρονη εμπειρία της στο συγκεκριμένο αντικείμενο.Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης