Αποτελέσματα live αναζήτησης

Το σχόλιο της Δευτέρας - Τα μέτρα κατά του covid-19 συνεχίζονται

Το σχόλιο της Δευτέρας - Τα μέτρα κατά του covid-19 συνεχίζονται

Το σχόλιο της Δευτέρας - Τα μέτρα κατά του covid-19 συνεχίζονται

Το σχόλιο της Δευτέρας - Τα μέτρα κατά του covid-19 συνεχίζονται


Επιμέλεια

Καρποδίνης Μ. Δημήτριος
Πτυχιούχος Α.Ε.Ι.
Λογιστής - Φοροτεχνικός Α΄τάξης
Μέλος της επιστημονικής ομάδας του Taxheaven


Καλημέρα και καλή εβδομάδα.  

Το 2020 φτάνοντας σιγά σιγά στο τέλος του μας δίνει και άλλες αφορμές για να το ξεχάσουμε και να το ξορκίσουμε όσο πιο σύντομα γίνεται. Τα στοιχεία της φύσης έδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα άλλο ένα πλήγμα στο ηρωικό νησί της Σάμου με δύο ανθρώπινες απώλειες και καταστροφικές ζημιές στους κατοίκους της. Όλοι παρακολουθήσαμε την επόμενη ημέρα των καταστροφών από το φονικό σεισμό που έφτασε μέχρι την Σμύρνη, με κατάρρευση κτιρίων και τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων να απεγκλωβίσουν κατοίκους από τα συντρίμμια που επέφερε ο εγκέλαδος. Το Σάββατο είχαμε τελικά τις επίσημες ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα προστασίας από την πανδημίας τα οποία ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός και στη συνέχεια εξειδικεύτηκαν από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας.
Στο ενδιάμεσο είχαμε και τις εξαγγελίες του Υπ. Οικονομικών για τα φορολογικά και εργασιακά μέτρα τα οποία υποτίθεται ότι θα απαλύνουν κάπως τις οικονομικές επιπτώσεις των μέτρων που θα παρθούν για την αντιμετώπιση του Covid-19.
Τα νέα μέτρα προστασίας θα ισχύσουν από αύριο και με διάρκεια ενός μήνα. Όλα αυτά μαζί με πλήθος νέων διατάξεων, αποφάσεων, εγκυκλίων και παρατάσεων που δόθηκαν στη δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα μπορείτε να τα δείτε παρακάτω ταξινομημένα ανά ημέρα δημοσίευσης.
 

 

Κλείνοντας εύχομαι κουράγιο στη Σάμο και τους κατοίκους της. Στους τραγικούς γονείς των παιδιών που χάθηκαν εύχομαι από τη καρδιά μου συλλυπητήρια και κουράγιο.

Καλή δύναμη σε όλους μας! 
 Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης