Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΕ Κοζάνης: Διευκρινίσεις για τους κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας για υπηρεσίες που δεν αποτελούν αμιγώς εμπορικές δραστηριότητες

16 Οκτώβριος 2020
ΠΕ Κοζάνης: Διευκρινίσεις για τους κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας για υπηρεσίες που δεν αποτελούν αμιγώς εμπορικές δραστηριότητες
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Με την εγκύκλιό του, 109137/16-10-2020, το Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων δίνει διευκρινίσεις για τους κανόνες τήρησης αποστάσεων και άλλα μέτρα προστασίας στην ΠΕ Κοζάνης, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, όπως περιγράφονται στην Δ1α/Γ.Π.οικ. 65910-15.10.2020 κοινή υπουργική απόφαση για υπηρεσίες που δεν αποτελούν αμιγώς εμπορικές δραστηριότητες:

→ Στο πεδίο εφαρμογής της απόφασης Δ1α/Γ.Π.οικ.65910/15.10.2020, δεν συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία των κάτωθι επιχειρήσεων: α) πρατήρια καυσίμων, πώλησης καυσόξυλων κλπ, β) φαρμακεία, γ) οπτικών και καταστημάτων πώλησης ακουστικών βαρηκοΐας, δ) συνεργεία οχημάτων και επισκευής ελαστικών, ε) καταστήματα υπηρεσιών ηλεκτρονικού ή τηλεφωνικού εμπορίου με παράδοση κατ΄ οίκον (e-shop κτλ.), καθώς και των υπηρεσιών πληρωμής λογαριασμών, ανανέωσης υπολοίπου, επισκευής και αντικατάστασης κινητών συσκευών (ΚΑΔ 4742).

→ Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των μέτρων που προβλέπονται με την ως άνω κοινή υπουργική απόφαση, απαγορεύεται η μετακίνηση επαγγελματιών πωλητών και παραγωγών των λαϊκών αγορών, εκατέρωθεν, από και προς την ΠΕ Κοζάνης προς άλλες περιφερειακές ενότητες της χώρας.

→ Οι επιχειρήσεις, η λειτουργία των οποίων έχει ανασταλεί σε εφαρμογή της ανωτέρω ΚΥΑ, δύνανται να διενεργούν εργασίες, συντήρησης, επισκευών κλπ.Δείτε την εγκύκλιο 109137/16-10-2020 από το αρχείο του κόμβου.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης