Αποτελέσματα live αναζήτησης

Facebook: Με 300 εκατομμύρια χρήστες, «ατενίζει» τη Wall Street

17 Σεπτέμβριου 2009
  • Aναπτύσσεται ραγδαία, ικανοποιεί τα στελέχη του και δεν βρίσκεται μακριά από το να μπει στο χρηματιστήριο.
Facebook: Με 300 εκατομμύρια χρήστες, «ατενίζει» τη Wall Street

Aναπτύσσεται ραγδαία, ικανοποιεί τα στελέχη του και δεν βρίσκεται μακριά από το να μπει στο χρηματιστήριο.

Η ανάπτυξη για τo Facebook συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς καθώς η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έφτασε πλέον τους 300 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Πρόκειται για ένα τεράστιο νούμερο που εξισώνεται με την διαδικτυακή κοινότητα της Κίνας ή με τον αριθμό των χρηστών στις δέκα μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης. Σύμφωνα με τον 25χρονο συνιδρυτή του Facebook, Mαρκ Ζούκερμπεργκ: «Eίναι πράγματι ένας μεγάλος αριθμός χρηστών, αλλά αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι μόλις τώρα ξεκινάμε την αποστολή μας να συνδέσουμε τους πάντες».

«Λίγο καιρό πριν, λέγαμε ότι αναμέναμε ισχυρή ρευστότητα κάπου μέσα στο 2010 και τώρα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι αυτό επετεύχθη το προηγούμενο τρίμηνο», συμπλήρωσε, εμφανώς ικανοποιημένος, ο Ζούκερμπεργκ.

Λίγες μέρες έπειτα από την ελαφρύτερη έκδοση για χρήστες με πιο αργές συνδέσεις, οι ιθύνοντες του Facebook φαίνεται ότι είναι ικανοποιημένοι καθώς για πρώτη φορά έπειτα από περίπου πέντε χρόνια και έχοντας επενδύσει 716 εκατ. δολάρια, η εταιρεία εμφανίζει κερδοφορία. Υπάρχουν φήμες μάλιστα που θέλουν την είσοδο του Facebook στο χρηματιστήριο, παρά τις επανειλημμένες διαψεύσεις ανώτερων στελεχών.

www.kathimerini.gr


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης