Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στα 2,3 δισ. ευρώ τα «φέσια» στην αγορά

16 Σεπτέμβριος 2009
  • Τριπλάσια σε σχέση με πέρυσι είναι τα «φέσια» στην αγορά, καθώς οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές εκτινάχθηκαν στα 2,3 δισ. ευρώ ευρώ τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους έναντι 825 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα πέρσι.
Στα 2,3 δισ. ευρώ τα «φέσια» στην αγορά

Τριπλάσια σε σχέση με πέρυσι είναι τα «φέσια» στην αγορά, καθώς οι ακάλυπτες επιταγές και οι απλήρωτες συναλλαγματικές εκτινάχθηκαν στα 2,3 δισ. ευρώ ευρώ τους πρώτους οκτώ μήνες του έτους έναντι 825 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα πέρσι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Τειρεσίας Α.Ε., τον Αύγουστο τα ποσά των ακάλυπτων επιταγών έφτασαν τα 209,9 εκατ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση κατά 114,84% σε σχέση τον Αύγουστο του 2008.

Το σύνολο των ακάλυπτων επιταγών για την περίοδο Ιανουάριου-Αύγουστου 2009 διαμορφώθηκε στα 2,164 δισ. ευρώ έναντι 714 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Αντίστοιχα, από την αρχή του χρόνου οι απλήρωτες συναλλαγματικές έχουν φτάσει στο ποσό των 159,64 εκατ. ευρώ από 111,57 εκατ. ευρώ που ήταν το ποσό το αντίστοιχο διάστημα πέρσι. Είναι δηλαδή αυξημένες κατά 43,7% σε ετήσια βάση.

Συνολικά τον Αύγουστο το ύψους των απλήρωτων συναλλαγματικών διαμορφώθηκε στα19,59 εκατ.ευρώ.

Παράλληλα, τηνπερίοδο Ιανουαρίου-Αυγούστου 317 χιλ. ήταν οι νέες εγγραφές στις μαύρες λίστες του Τειρεσία.

Πηγή Τα ΝέαΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης