Αποτελέσματα live αναζήτησης

«Γκρεμίζει» την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων το ΠΑΣΟΚ

14 Σεπτέμβριου 2009 Σχόλια
  • Την απόσυρση της ρύθμισης για τους ημιυπαίθριους χώρους και την επανεξέταση του μέτρου απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων, εάν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές, προαναγγέλλει ο Γιώργος Παπανδρέου με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».
«Γκρεμίζει» την τακτοποίηση το ΠΑΣΟΚ

Την απόσυρση της ρύθμισης για τους ημιυπαίθριους χώρους και την επανεξέταση του μέτρου απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων, εάν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές, προαναγγέλλει ο Γιώργος Παπανδρέου με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

 Για την "τακτοποίηση" των ημιυπαιθρίων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η κυβέρνησή του θα φέρει ολοκληρωμένο σχεδιασμό για τον περιορισμό των αυθαιρεσιών, αποκαλώντας την προωθούμενη από τη σημερινή κυβέρνηση ρύθμιση, προκλητικό και φοροεισπρακτικό μέτρο. Όπως υποστηρίζει, επιβάλλει χαράτσι στους πολίτες, δείχνει ανοχή στην αυθαιρεσία και δεν δίνει λύση στο πρόβλημα. Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ θα ενταχθεί στην αναθεώρηση του ρυθμιστικού σχεδίου για την Αττική.

Αποσπασματική και προσχηματική χαρακτηρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου τη ρύθμιση για την απόσυρση αυτοκινήτων και τα "πράσινα" τέλη κυκλοφορίας. Σημειώνει ότι επιβαρύνει τους οικονομικά ασθενέστερους με πρόφαση την προστασία του περιβάλλοντος. "Δεν μπορεί το κράτος να δίνει την αίσθηση στους πολίτες ότι η προστασία του περιβάλλοντος φέρνει νέους φόρους", τονίζει και δεσμεύεται για επανεξέταση του μέτρου. Όπως εκτιμά, υπάρχουν περιθώρια για μια δίκαιη λύση.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης