Αποτελέσματα live αναζήτησης

«Γκρεμίζει» την τακτοποίηση των ημιυπαίθριων το ΠΑΣΟΚ

14 Σεπτέμβριου 2009
  • Την απόσυρση της ρύθμισης για τους ημιυπαίθριους χώρους και την επανεξέταση του μέτρου απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων, εάν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές, προαναγγέλλει ο Γιώργος Παπανδρέου με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».
«Γκρεμίζει» την τακτοποίηση το ΠΑΣΟΚ

Την απόσυρση της ρύθμισης για τους ημιυπαίθριους χώρους και την επανεξέταση του μέτρου απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων, εάν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές, προαναγγέλλει ο Γιώργος Παπανδρέου με συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

 Για την "τακτοποίηση" των ημιυπαιθρίων, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι η κυβέρνησή του θα φέρει ολοκληρωμένο σχεδιασμό για τον περιορισμό των αυθαιρεσιών, αποκαλώντας την προωθούμενη από τη σημερινή κυβέρνηση ρύθμιση, προκλητικό και φοροεισπρακτικό μέτρο. Όπως υποστηρίζει, επιβάλλει χαράτσι στους πολίτες, δείχνει ανοχή στην αυθαιρεσία και δεν δίνει λύση στο πρόβλημα. Η πρόταση του ΠΑΣΟΚ θα ενταχθεί στην αναθεώρηση του ρυθμιστικού σχεδίου για την Αττική.

Αποσπασματική και προσχηματική χαρακτηρίζει ο Γιώργος Παπανδρέου τη ρύθμιση για την απόσυρση αυτοκινήτων και τα "πράσινα" τέλη κυκλοφορίας. Σημειώνει ότι επιβαρύνει τους οικονομικά ασθενέστερους με πρόφαση την προστασία του περιβάλλοντος. "Δεν μπορεί το κράτος να δίνει την αίσθηση στους πολίτες ότι η προστασία του περιβάλλοντος φέρνει νέους φόρους", τονίζει και δεσμεύεται για επανεξέταση του μέτρου. Όπως εκτιμά, υπάρχουν περιθώρια για μια δίκαιη λύση.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης