Αποτελέσματα live αναζήτησης

On line υπηρεσίες από τον ΟΑΕΔ

11 Σεπτέμβριου 2009 Σχόλια
  • Θέσεις εργασίας και συμμετοχή στα προγράμματα του ΟΑΕΔ μπορούν να εξασφαλίζουν πλέον ηλεκτρονικά -μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού (oaed. gr.)- οι εργοδότες και οι άνεργοι.
On line υπηρεσίες από τον ΟΑΕΔ

Θέσεις εργασίας και συμμετοχή στα προγράμματα του ΟΑΕΔ μπορούν να εξασφαλίζουν πλέον ηλεκτρονικά -μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού (oaed. gr.)- οι εργοδότες και οι άνεργοι.

Στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να καταχωρούν το βιογραφικό τους σημείωμα και στη συνέχεια να το αναθεωρούν, ανατρέχοντας στο σύνολο των διαθέσιμων θέσεων που έχουν καταχωρηθεί από τους εργοδότες.

Οι εργοδότες μπορούν να καταχωρούν στο portal τις θέσεις εργασίας για τις οποίες αναζητούν υποψηφίους, έχοντας πρόσβαση στο σύνολο των καταχωρημένων βιογραφικών έτσι ώστε να μπορούν άμεσα να έρθουν σε απευθείας επαφή με όσους αναζητούν εργασία.

Μέσα από τη νέα ιστοσελίδα παρέχεται και η δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Οι άνεργοι και οι επιχειρήσεις που αξιοποιούν τα επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ θα βρίσκουν την ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης υπαγωγής τους, ενώ θα ενημερώνονται για την πορεία υλοποίησης των σχετικών δράσεων.

Πηγή Ημερησία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης