Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παραβάσεις ύψους 1 εκατ. ευρώ εντόπισε η ΥπΕΕ

10 Σεπτέμβριου 2009 Σχόλια
  • Νέα υπόθεση ανακριβούς υποβολής ΦΠΑ και μη καταβολής ΦΜΥ αποκάλυψε η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθήνας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ (Υπ.Ε.Ε.)

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παραβάσεις ύψους 1 εκατ. ευρώ εντόπισε η ΥπΕΕ

Νέα υπόθεση ανακριβούς υποβολής ΦΠΑ και μη καταβολής ΦΜΥ αποκάλυψε η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθήνας της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων.

Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε ότι επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των ταχυδρομικών υπηρεσιών, κατά το τρέχον έτος υπέβαλε τέσσερις ανακριβείς περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ, ενώ δεν είχε καταβάλει το ΦΜΥ του τρίτου διμήνου.

Η συγκεκριμένη υπόθεση προέκυψε κατά τη διάρκεια διασταυρωτικού ελέγχου, τον οποίο διενεργούσε η Υπ.Ε.Ε. για άλλη υπόθεση αγοράς και πώλησης αγαθών μεγάλης αξίας, χωρίς την έκδοση των προβλεπόμενων φορολογικών στοιχείων. Κατά τον έλεγχο αυτό, σύμφωνα με τη μεθοδολογία πλήρους ελέγχου κάθε πεδίου δραστηριότητας μιας ελεγχόμενης, με οποιαδήποτε αφορμή, επιχείρησης, διαπιστώθηκαν οι προαναφερθείσες παραβάσεις, οι οποίες αφορούν ποσό 1.112.000 ευρώ.

Οι παραβάσεις αυτές θα διαβιβασθούν άμεσα στην αρμόδια ΔOY για τον καταλογισμό τους, καθώς η επιχείρηση δεν ανταποκρίθηκε στην προβλεπόμενη προθεσμία καταβολής του προαναφερθέντος ποσού.

    
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης