Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέες αντικειμενικές αξίες: Μέχρι 5 Οκτωβρίου η παράδοση των εκτιμητών - Άρση αναστολής της δυνατότητας ηλεκτρονικής καταχώρισης τιμής εκκίνησης και αξίας οικοπέδου

25 Σεπτέμβριος 2020
Νέες αντικειμενικές αξίες: Μέχρι 5 Οκτωβρίου η παράδοση των εκτιμητών - Άρση αναστολής της δυνατότητας ηλεκτρονικής καταχώρισης τιμής εκκίνησης και αξίας οικοπέδου
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Με τη νέα απόφαση 106687 ΕΞ 24-09-2020 αποφασίζεται η άρση αναστολής παράδοσης του έργου των εκτιμητών και της δυνατότητας ηλεκτρονικής καταχώρισης της τιμής εκκίνησης και της αξίας οικοπέδου στη βάση δεδομένων την οποία διαχειρίζεται η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η οποία είχε τεθεί σε ισχύ από 3.4.2020, δυνάμει του πρώτου και δεύτερου εδαφίου της παρ. 1 του άρθρου 6 των αποφάσεων 8843 ΕΞ 24.1.2020 και 18749 ΕΞ 14-02-2020.

Το έργο των εκτιμητών ολοκληρώνεται το αργότερο έως τις 5 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 23:59.

Οι εκτιμητές, που έχουν οριστικοποιήσει τις εισηγήσεις τους, δύνανται να διορθώσουν τυχόν σφάλματα στην τεχνική έκθεση, ιδίως την υπογραφή και σφραγίδα με καταχωρημένο τον αριθμό πιστοποίησης, προκειμένου το περιεχόμενο της τεχνικής έκθεσης να είναι συμβατό με τα δεδομένα που καταχωρήθηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Οι ήδη υποβληθείσες, ως οριστικές, εισηγήσεις για την Τιμή Ζώνης και την αξία οικοπέδου δεν δύνανται να τροποποιηθούν.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης