Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΕΕ: Ανακοίνωση για τη λειτουργία της Κεντρικής Υπηρεσίας λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού

ΟΕΕ: Ανακοίνωση για τη λειτουργία της Κεντρικής Υπηρεσίας λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, για τα μέτρα και τις ρυθμίσεις στο πλαίσιο του περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, η εξυπηρέτηση του κοινού από την Κεντρική Υπηρεσία του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας για το χρονικό διάστημα από 24/9/2020 έως 4/10/2020, θα γίνεται ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.. Οι πολίτες για την εξυπηρέτησή τους, μπορούν να κανονίζουν τα ραντεβού, μετά από επικοινωνία τους στα παρακάτω τηλέφωνα ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

- Τμήμα Οργάνωσης Μελών & Λογιστών – Φοροτεχνικών: τηλ. 2132141825 ή [email protected].
- Τμήμα Οικονομικών Υπηρεσιών – Συνδρομές Μελών: τηλ. 2132141844 ή 2132141845 ή [email protected].

Για λόγους προστασίας της υγείας, τόσο των εξυπηρετούμενων πολιτών όσο και των υπαλλήλων της υπηρεσίας, οι πολίτες που προσέρχονται σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα πρέπει υποχρεωτικά να φορούν μάσκα, που θα έχουν προμηθευτεί οι ίδιοι, καθώς και να τηρούν τη συνιστώμενη, από τις υγειονομικές αρχές, ελάχιστη απόσταση του 1,5 μέτρου.

Για την εγγραφή νέων μελών και για τη χορήγηση της άδειας Β’ Τάξης στους λογιστές, ισχύουν οι διαδικασίες που περιγράφονται στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ (πατήστε εδώ για την εγγραφή νέων μελών και εδώ για τη Β’ Τάξη).

Για επικοινωνία με τις Υπηρεσίες μας ισχύουν τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ (πατήστε εδώ).

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης