Αποτελέσματα live αναζήτησης

Οι ακάλυπτες επιταγές στο επίκεντρο της συνάντησης Παπαθανασίου - τραπεζιτών

1 Σεπτέμβριος 2009
  • Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, αλλά κυρίως η «επιδημία» ακάλυπτων επιταγών θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης που έχει το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου με το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.
Οι ακάλυπτες επιταγές στο επίκεντρο της συνάντησης Παπαθανασίου - τραπεζιτών

Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια, αλλά κυρίως η «επιδημία» ακάλυπτων επιταγών θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης που έχει το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Οικονομίας Γ.Παπαθανασίου με το προεδρείο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Το υπουργείο Οικονομίας αναζητά τρόπους για να περιοριστεί το πρόβλημα των ακάλυπτων επιταγών, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι στη «μαύρη λίστα»του Τειρεσία θα αρχίσουν να προστίθενται δανειολήπτες στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, ο κ. Παπαθανασίου πρόκειται να ζητήσει τη συνδρομή των τραπεζών για την αναχρηματοδότηση υπερχρεωμένων επιχειρήσεων και νοικοκυρίων, καθώς και την ταχύτερη διάθεση κοινοτικών κονδυλίων.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης