Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΕΕ: Τηλεδιάσκεψη με θέμα «Επιδότηση δανείων με υποθήκη 1ης κατοικίας των πληγέντων από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19, Ν. 4714/2020»

ΟΕΕ: Τηλεδιάσκεψη με θέμα «Επιδότηση δανείων με υποθήκη 1ης κατοικίας των πληγέντων από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19, Ν. 4714/2020»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΤο Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, στο πλαίσιο ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ, διοργανώνει τηλεδιάσκεψη με θέμα:

Επιδότηση δανείων με υποθήκη 1ης κατοικίας των πληγέντων από την παγκόσμια υγειονομική κρίση του Covid-19, Ν. 4714/2020

(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΦΥΡΑ)

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:30 – 20:30, με εισηγητή τον κ. Φώτη Κουρμούση, Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι:

-Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Οικονομικών,
-Χρήστος Τριαντόπουλος, Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής.


Θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Η τηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί ζωντανά (με τη διαδικασία του Live Streaming) από το κανάλι του ΟΕΕ στο YouTube (https://www.youtube.com/user/oikonee) και μέσω της σελίδας του ΟΕΕ στο Facebook (https://www.facebook.com/oikoneegr).

Με το πέρας των ομιλιών, ο κ. Κουρμούσης, θα απαντήσει στα ερωτήματα του κοινού, τα οποία μπορείτε να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης