Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επιστολή ΕΦΕΕΘ προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ενίσχυση επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία

Επιστολή ΕΦΕΕΘ προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ενίσχυση επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία


ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]

ΠΡΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ
κ. ΣΠΥΡΟ ΣΚΟΤΙΔΑ


Θεσσαλονίκη 08/09/2020

Αξιότιμε Κύριε Περιφερειάρχη,

Με την παρούσα θα θέλαμε να χαιρετίσουμε την πρωτοβουλία που πήρατε για την ενίσχυση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία covid-19. Σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τους επαγγελματίες είναι σημαντικό η πολιτεία να βρίσκεται δίπλα τους.

Θα θέλαμε όμως να κάνουμε μία επισήμανση ως προς τις προϋποθέσεις που τίθενται στο πρόγραμμα και συγκεκριμένα για την πρώτη, που αφορά την υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος για την χρήση του 2019 που θα έπρεπε να υποβληθεί έως την ημερομηνία της δημοσίευσης του παρούσης, δηλαδή 03/09/2020. Θεωρούμε πως η ορθή διατύπωση είναι να έχουν υποβληθεί εμπρόθεσμα, διότι υπάρχουν ατομικές επιχειρήσεις όπου τα φυσικά πρόσωπα αυτά είναι μέλη νομικών προσώπων που τηρούν απλογραφικά βιβλία και η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων μελών αυτών των νομικών προσώπων λήγει στις 15/09/2020 και δεν έχουν υποβάλει ακόμη την δήλωση φορολογίας εισοδήματος.

Σας παρακαλούμε κύριε Περιφερειάρχη όπως διορθώσετε τη συγκεκριμένη διατύπωση στην εν λόγω προϋπόθεση, ώστε να μην αποκλειστεί καμία επιχείρηση που θα δικαιούταν  και θα χρειάζονταν την επιδότηση.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ                     

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης