Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ. Βρούτσης: Μέσα Δεκεμβρίου το Δώρο Χριστουγέννων - Στο τραπέζι η παράταση του επιδόματος 534 ευρώ μέχρι το τέλος του 2020

7 Σεπτέμβριος 2020
Γ. Βρούτσης: Μέσα Δεκεμβρίου το Δώρο Χριστουγέννων - Στο τραπέζι η παράταση του επιδόματος 534 ευρώ μέχρι το τέλος του 2020


Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε σήμερα το πρωί ο Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γ. Βρούτσης.

Για το Δώρο Χριστουγέννων, ο κ. Βρούτσης είπε ότι η πολιτεία θα αναλάβει το κόστος για το χρονικό διάστημα που δεν εργάστηκαν οι εργαζόμενοι, με τα χρήματα που θα καταβληθούν να έχουν ήδη εξασφαλιστεί.
«Η κυβέρνηση θα στηρίξει τους εργαζόμενους. Το δώρο των Χριστουγέννων θα πληρωθεί στα μέσα Δεκεμβρίου».
Όσον αφορά το δώρο του Πάσχα, αυτό θα καταβληθεί σε όσους δεν το έχουν λάβει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Στο τραπέζι η παράταση του επιδόματος των 534 ευρώ

Με απόφασή της η κυβέρνηση συνεχίζει την καταβολή του επιδόματος των 534 ευρώ μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, σε εργαζομένους οι οποίοι βρίσκονται σε αναστολή εργασίας.
Ωστόσο, στο τραπέζι βρίσκεται η παράταση του επιδόματος αυτού μέχρι το τέλος του 2020.

Για το θέμα των υπερωριών, ανέφερε ότι δε θίγεται ο πυρήνας του εργατικού δικαίου της χώρας.
«Λόγω των εκτάκτων καταστάσεων, μόνο για τις εφτά ή 14 μέρες, εάν και εφόσον ένας εργαζόμενος μπει σε καραντίνα, θα πληρωθεί για όλες τις ημέρες, τις μισές δε θα τις δουλέψει τις άλλες μισές θα τις δουλέψει με μια ώρα παραπάνω που δε θα είναι ούτε υπερεργασία ούτε υπερωρία, για να συμψηφίσει τις μισές ώρες που θα βρίσκεται σπίτι του».

Πηγή: MEGA

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης