Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ FORUM 2009

  • Το Ινστιτούτο Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών (Ι.Ο.Φο.Μ.), διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριό του, με γενικό τίτλο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ FORUM 2009 το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.
Το Ινστιτούτο Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών (Ι.Ο.Φο.Μ.), διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριό του, με γενικό τίτλο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ FORUM 2009 το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Στο Συνέδριο συμμετέχουν το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Φορολογία και Ελεγκτική» του Παντείου Πανεπιστημίου, το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (Τ.Α.ΝΕ.Ο.), και ο Οργανισμός Invest in Greece (Αρμόδιος εθνικός φορέας προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα).


Θέμα του συνεδρίου ορίσθηκε «Η σταθερότητα του φορολογικού συστήματος κυρίαρχος παράγοντας οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας».

Σκοπός του Συνεδρίου, μέσα από την ανταλλαγή προβληματισμών, τεχνογνωσίας και εμπειριών, όπως και από την κατάθεση και συζήτηση προτάσεων, είναι να αναδειχθεί ο βαθμός αναγκαιότητας περαιτέρω απλοποίησης και σταθεροποίησης του φορολογικού συστήματος της χώρας, στα πλαίσια της ζητούμενης, από όλους, οικονομικής ανάπτυξης.

Στις εργασίες του Συνεδρίου μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.


Εφ’ όσον επιθυμείτε να συμμετέχετε ως ομιλητής στις εργασίες του συνεδρίου, δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην υπερσύνδεση
http://www.iofom.gr/index.php?option=com_attend_events&task=view&id=3&Itemid=92


* * * Οι ομιλητές θα πρέπει να παραδώσουν μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2009, σε ηλεκτρονική μορφή (word) τις εισηγήσεις τους (μέγιστης διάρκειας 10 λεπτών), μια φωτογραφία (μορφή jpg ή gif) και το βιογραφικό τους, και τις παρουσιάσεις (εφ’ όσον θα χρησιμοποιήσουν powerpoint) για να συμπεριληφθούν στο υλικό (ειδική έκδοση και e-book) του Συνεδρίου.


Εφ’ όσον επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του συνεδρίου χωρίς να είστε ομιλητές δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα στην υπερσύνδεση
http://www.iofom.gr/index.php?option=com_attend_events&task=view&id=2&Itemid=92
 - (Αν έχετε εγγραφεί ή επιθυμείτε να εγγραφείτε ως ομιλητής δεν χρειάζεται να υποβάλλετε αυτή τη δήλωση συμμετοχής).


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης