Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΦΕΕ Ιωαννίνων: «Να σταματήσει εδώ και τώρα, κάθε προσπάθεια που γίνεται εις βάρος των λογιστών-φοροτεχνικών αυτής της χώρας»

ΕΦΕΕ Ιωαννίνων: «Να σταματήσει εδώ και τώρα, κάθε προσπάθεια που γίνεται εις βάρος των λογιστών-φοροτεχνικών αυτής της χώρας»

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
(Ε.Φ.Ε.Ε.Ι.)
ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ 5Ε Τ.Κ. 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Ιωαννίνων 72/94
Αρ. Καταχώρησης Πρωτοδικείου Ιωαννίνων 1325/94
Email: [email protected]

Ιωάννινα 31/08/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To ΔΣ της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ιωαννίνων σήμερα 31 Αυγούστου 2020 θέλει να εκφράσει την έντονη αντίδραση του και να αναδείξει ένα ζήτημα που συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό, το οποίο είναι ο εμπαιγμός των λογιστών-φοροτεχνικών αυτής της χώρας.

Ενώ οι φορολογικές δηλώσεις λήγουν σήμερα 31 Αυγούστου 2020 και ώρα 15:00, το σύστημα υποβολής των φορολογικών δηλώσεων (taxis) δεν λειτουργεί από τις πρωινές ώρες. Η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων είναι αδύνατη και το σύστημα ανύπαρκτο.

Για άλλη μια φορά καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας εμπρόθεσμα και για άλλη μια φορά δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας.

Να σταματήσει εδώ και τώρα, κάθε προσπάθεια που γίνεται εις βάρος των λογιστών-φοροτεχνικών αυτής της χώρας και να ξεκινήσει από σήμερα μία προσπάθεια ισότιμης αντιμετώπισης μεταξύ Κυβέρνησης - ΑΑΔΕ και Λογιστών-Φοροτεχνικών.Με Εκτίμηση,

Εκ του ΔΣ της ΕΦΕΕΙ

Ο Πρόεδρος
Μπέκας Σπυρίδων

Ο Γραμματέας
Κατσουλίδης Αναστάσιος

Η Αντιπρόεδρος
Παππά Βασιλική

Ο Ταμίας
Σιόρεντας Κων/νος

Το Μέλος
Ζαρβαλιάς Παντελής

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης