Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προς απεργία οι εφοριακοί

25 Αύγουστου 2009 Σχόλια
  • ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι εργαζόμενοι στις Εφορίες καταγγέλλοντας την παράνομη παρακράτηση, από το υπουργείο Οικονομικών, περίπου 300 εκατ. ευρώ που αφορούν την επικουρική ασφάλισή τους. Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών είχε προχωρήσει στην κατάργηση του σχετικού λογαριασμού και στη μεταφορά πόρων περίπου 300 εκατ. ευρώ στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων.
Προς απεργία οι εφορια
    
ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι εργαζόμενοι στις Εφορίες καταγγέλλοντας την παράνομη παρακράτηση, από το υπουργείο Οικονομικών, περίπου 300 εκατ. ευρώ που αφορούν την επικουρική ασφάλισή τους. Η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών είχε προχωρήσει στην κατάργηση του σχετικού λογαριασμού και στη μεταφορά πόρων περίπου 300 εκατ. ευρώ στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων.

Ύστερα από ενέργειες της ομοσπονδίας των εργαζομένων στις Εφορίες (ΠΟΕΔΟΥ) υπεγράφη απόφαση με την οποία ο ειδικός λογαριασμός επικουρικής ασφάλισης του κλάδου θα εξαιρούνταν από την κατάργηση ωστόσο τα χρήματα ακόμη δεν έχουν επιστραφεί λόγω «τυπικών κωλυμάτων».

Πηγή ΙσοτιμίαΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης