Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΦΕΕΘ: Αίτημα για παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων μέχρι 30/09

ΕΦΕΕΘ: Αίτημα για παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων μέχρι 30/09

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22
546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073
FAX
: 2310/523.666
www.efeeth.gr, 
e-mail: [email protected]


ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ ΧΡΗΣΤΟ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ
ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΑΔΕ
κ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΙΤΣΙΛΗ
 

Αξιότιμοι κύριοι,

Σε συνέχεια των επιστολών που σας έχουμε αποστείλει σχετικά με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, φυσικών και νομικών προσώπων, σας είχαμε αναφέρει πως η καταληκτική ημερομηνία πρέπει να είναι στις 30/09/2020 ώστε να μπορέσουν οι λογιστές φοροτεχνικοί να φέρουν σε πέρας την υποβολή των δηλώσεων έγκαιρα και έγκυρα.

Όλο τον Αύγουστο οι λογιστές φοροτεχνικοί συνεχίσαμε την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος αλλά και το μηνιαίων τρεχουσών υποχρεώσεων.

Όπως γνωρίζετε φετινός Αύγουστος έχει υπερβολικές υποχρεώσεις εκτός των φορολογικών δηλώσεων, συνέχεια αναστολών, δήλωση τετραγωνικών στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ οι οποίες σχετίζονται και με το Ε9, δηλώσεις covid ιδιοκτητών, πρόγραμμα Συν-Εργασία, πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ, συν τα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας.  
 
Παρόλες τις προσπάθειες που κάνουμε το σύνολο των συναδέλφων,  ο όγκος είναι μεγάλος και οι δυσκολίες και τα προβλήματα πολλά και άλυτα.

Ταυτόχρονα η χώρα μας τον μήνα Αύγουστο περνάει το δεύτερο κύμα της πανδημίας με την κυβέρνηση να λαμβάνει νέα μέτρα.

Περιμένουμε την κατανόηση σας και την άμεση ανταπόκριση σας,  έτσι ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα μας για παράταση  υποβολής των φορολογικών δηλώσεων μέχρι τις 30/09/2020.


 
Με τιμή
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης