Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σ. Πέτσας: Σίγουρα θα υπάρξει παράταση των υφιστάμενων μέτρων στήριξης, όπως τα προγράμματα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» ή της αναστολής της εργασίας

17 Αύγουστου 2020 Σχόλια
Σ. Πέτσας: Σίγουρα θα υπάρξει παράταση των υφιστάμενων μέτρων στήριξης, όπως τα προγράμματα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» ή της αναστολής της εργασίας
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στις 7 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η σχολική χρονιά


Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN» αναφέρθηκε στα ισχύοντα μέτρα στήριξης:
«Σίγουρα θα υπάρξει παράταση των υφιστάμενων μέτρων στήριξης, όπως τα προγράμματα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» ή της αναστολής της εργασίας. Το χρονικό διάστημα θα το επεξεργαστεί το οικονομικό επιτελείο και θα εισηγηθεί στον Πρωθυπουργό. Επίσης, θα υπάρξει και ένα ευρύτερο πλαίσιο μόνιμων μέτρων στην κατεύθυνση μείωσης φόρων και εισφορών, κάτι που υπήρχε και στον προγραμματικό μας λόγο.»

Για την έναρξη της σχολικής χρονιάς ο κος Πέτσας ανέφερε:
«Στις 7 Σεπτεμβρίου, θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά και θα έχουμε ξανά να αντιμετωπίσουμε τις ίδιες βασικές προκλήσεις. Να τηρούμε μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας, να τηρούμε τις αποστάσεις και εκεί που θα πρέπει εκτός σχολείου ή και μέσα στο σχολείο αν χρειαστεί να φοράμε τη μάσκα μας. Αυτό θα είναι το βασικό στοιχείο που θα μας προστατεύσει από τη διασπορά του ιού στο σχολικό περιβάλλον. Εργαζόμαστε από τώρα μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου για να έχουμε αναστροφή της αύξησης των κρουσμάτων, προκειμένου να μπορέσουμε να μπούμε στο Φθινόπωρο με καλύτερες συνθήκες.»



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης