Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ. Χριστόπουλος: Στους ώμους των λογιστών το βάρος υποβολής των τροποποιητικών δηλώσεων, κάποια στιγμή πρέπει ο λογιστής να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή

Γ. Χριστόπουλος: Στους ώμους των λογιστών το βάρος υποβολής των τροποποιητικών δηλώσεων, κάποια στιγμή πρέπει ο λογιστής να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχήΣτην εκπομπή της ΕΡΤ με τον δημοσιογράφο Γ. Πιτταρά ήταν καλεσμένος ο φοροτεχνικός Γ. Χριστόπουλος. Ο κος Χριστόπουλος εκτός των άλλων τοποθετήθηκε και στο θέμα των τροποποιητικών δηλώσεων για τη μείωση της προκαταβολής φόρου. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως έπεσε στους ώμους των λογιστών το βάρος υποβολής των εν λόγω δηλώσεων, ενώ θα μπορούσε αυτόματα η διαδικασία, αλλά προφανώς δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο ή ήταν χρονοβόρα η διαδικασία. Επίσης, τόνισε πως ο λογιστής κάποια στιγμή πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα προσοχή, διότι κάνει ένα κοινωνικό πλέον έργο. 

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή:

Πηγή video: ΕΡΤWant to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης