Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΛΤΕ: Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού

ΕΛΤΕ: Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού


Αθήνα, 30 Ιουλίου 2020

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 021/2020

Μέτρα και ρυθμίσει στο πλαίσιο της ανάγκη περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού

Σε συνέχεια του Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΔΑΔ/Φ.69/123/14268/29.7.2020 εγγράφου του Υπουργείου Εσωτερικών και στο πλαίσιο της άμεσης και υπεύθυνης αντιμετώπισης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού (Covid-19), η ΕΛΤΕ για την ασφάλεια των εργαζομένων της, των εργαζομένων στις εποπτευόμενες από αυτήν ελεγκτικές εταιρείες και των λοιπών συνεργατών της, αποφασίζει τα κάτωθι

- Η ΕΛΤΕ τηρεί με προσοχή τα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής στα γραφεία της με την εφαρμογή των οδηγιών του ΕΟΔΥ για την πρόληψη και αντιμετώπιση του ιού.

- Υπάρχει υποχρέωση χρήσης μη ιατρικής μάσκας στους χώρους των γραφείων της ΕΛΤΕ όταν υπάρχει επαφή με το κοινό και αφορά τόσο το προσωπικό όσο και το κοινό που προσέρχεται για εξυπηρέτηση.

- Η ΕΛΤΕ δεν θα δέχεται εξωτερικούς συνεργάτες στα γραφεία της, χωρίς προηγούμενο ραντεβού με αίτηση στο [email protected] και στο τηλ.: 210-3242648.

- Οι εργαζόμενοι της ΕΛΤΕ, θα συμμετέχουν σε πολυπληθείς συναντήσεις και συνέδρια, όπου είναι εφικτό, με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων.Ο Α' Αντιπρόεδρος της ΕΛΤΕ
Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης