Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το φορολογικό νομοσχέδιο με την παράταση των δηλώσεων

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το φορολογικό νομοσχέδιο με την παράταση των δηλώσεων


Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ (ξημερώματα Πέμπτης) στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών «Φορολογικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της αναπτυξιακής διαδικασίας της ελληνικής οικονομίας, ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία των Οδηγιών (ΕΕ) 2017/1852, (ΕΕ) 2018/822, (ΕΕ) 2020/876, (ΕΕ) 2016/1164, (ΕΕ) 2018/1910 και (ΕΕ) 2019/475, συνεισφορά Δημοσίου για την αποπληρωμή δανείων πληγέντων δανειοληπτών λόγω των δυσμενών συνεπειών της νόσου COVID-19 και άλλες διατάξεις».

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής, των άρθρων και στο σύνολο του κατά πλειοψηφία.

Υπενθυμίζουμε ότι το νομοσχέδιο περιέχει πλήθος φορολογικών διατάξεων μεταξύ των οποίων η παράταση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, αλλά και οι ρυθμίσεις για τη μείωση της προκαταβολής φορολογικού έτους 2019 των νομικών προσώπων, νομικών οντοτήτων και των φυσικών προσώπων που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα, ανάλογα με το ποσοστό μείωσης του κύκλου εργασιών.


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης