Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΣΕΕΛΦΟΚ: Ενημέρωση επιχειρήσεων σχετικά με τις ταμειακές μηχανές

ΣΕΕΛΦΟΚ: Ενημέρωση επιχειρήσεων σχετικά με τις ταμειακές μηχανές


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ


Μέχρι τις 31.07.2020 οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να αποσύρουν και να αντικαταστήσουν τις ταμειακές μηχανές που έχουν στην κατοχή τους, εφόσον δεν μπορούν να συνδεθούν online με την Α.Α.Δ.Ε.

Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον τεχνικό τους, ή (σε περίπτωση που δεν υφίσταται ως επιχείρηση) να αναζητήσουν τον τεχνικό που υποστηρίζει την ταμειακή μηχανή/ές που έχουν στην κατοχή τους και να φροντίσουν για τα προβλεπόμενα από τις κείμενες διατάξεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ, ΤΟΝ ΕΚΔΙΔΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

Καλούμε όλους τους τεχνικούς: Να σταματήσουν να τηλεφωνούν στους λογιστές και να ζητάνε τον κλειδάριθμο γιατί έχει καταντήσει κουραστικό πλέον να ασχολούμαστε με άσχετα θέματα.

Καλούμε τις επιχειρήσεις: (όσες δεν το έχουν κάνει ήδη): Να ελέγξουν εάν έχουν υποχρέωση να αντικαταστήσουν τις ΦΤΜ που έχουν στην κατοχή τους, μέσα στα χρονικά όρια που προβλέπονται, για να μην επιβαρυνθούν με τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα. Για το θέμα αυτό, αποκλειστικά αρμόδιοι είναι οι τεχνικοί, άρα με τους τεχνικούς θα επικοινωνήσετε.Το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Παπαδημητρίου

Ο Αντιπρόεδρος
Κώστας Συρόπουλος

Ο Γ. Γραμματέας
Κώστας Λαμπρόπουλος

Η Ταμίας
Γεωργία Νταντάμη

Το Μέλος
Αποστολόπουλος Αλέξανδρος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης