Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΠΟΦΕΕ: «Καταδικάζουμε την πρωτοφανή επίθεση στους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης»

ΠΟΦΕΕ: «Καταδικάζουμε την πρωτοφανή επίθεση στους υπαλλήλους της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης»

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η πρωτοφανής επίθεση στην Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, η δολοφονική απόπειρα και ο τραυματισμός των υπαλλήλων, μας σοκάρει, μας προκαλεί θλίψη και αποτροπιασμό.

Η Φορολογική Διοίκηση δεν χρειάζεται αυτόκλητους υπερασπιστές που λειτουργούν με εγκληματικές ενέργειες. Λυπούμαστε ειλικρινά για τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες, τις οποίες καταδικάζουμε με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο.

Οι υπάλληλοι των Δ.Ο.Υ. είναι και αυτοί άνθρωποι με οικογένειες και παιδιά και ως τέτοιοι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται, και όχι ως κομμάτια ενός απρόσωπου κρατικού μηχανισμού όπου ο καθένας θα ξεσπάει πάνω τους για τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει.

Ως Λογιστές - Φοροτεχνικοί στεκόμαστε δίπλα στους «συναδέλφους» του δημοσίου τομέα, με τους οποίους έχουμε καθημερινή συνεργασία για την διατήρηση της οικονομικής συνέχειας της Χώρας.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στα θύματα της άνανδρης αυτής επίθεσης, καθώς και στους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους τους και ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης