Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΕΕ 12ο Π.Τ. Δωδεκανήσου: Αναγκαία η παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως 30 Σεπτεμβρίου

ΟΕΕ 12ο Π.Τ. Δωδεκανήσου: Αναγκαία η παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων έως 30 Σεπτεμβρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
12ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


Διεύθυνση: Γ. Σεφέρη 80-Ρόδος
Τ.Κ: 85100 Τ.Θ: 464
Tel. & Fax: 2241066660
e-mail: [email protected]
website: www.ptdoee.gr


Αριθμ .πρωτ.: 107

Προς:
Υπουργό Οικονομικών,
κ. Σταϊκούρα Χρήστο

Υφυπουργό Οικονομικών,
κ. Βεσυρόπουλο Απόστολο

Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε,
κ. Πιστιλή Γεώργιο

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί και κύριε Διοικητά,

Ως επιστημονικός φορέας που εκπροσωπούμε τους οικονομολόγους και τους λογιστές - φοροτεχνικούς, λαμβάνουμε την πρωτοβουλία, μαζί με πέντε κατά τόπους Λογιστικούς Συλλόγους της Περιφέρειάς μας (Ρόδου, Κω, Σύρου/Τήνου, Καλύμνου, Πάρου), οι οποίοι συνυπογράφουν την παρούσα επιστολή, για να σας ζητήσουμε την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30/09/2020.

Αξιότιμοι κύριοι

Την πιο πάνω πρότασή μας σας την υποβάλλουμε διότι, πέρα των καθιερωμένων υποχρεώσεων των γραφείων μας, καλούμαστε καθημερινά να δαπανάμε σημαντικό μέρος του παραγωγικού μας χρόνου για την ενημέρωσή μας και την προσαρμογή των πελατών μας στις νέες και τροποποιούμενες νομοθετικές διατάξεις λόγω κορωνοϊού (Εισπρακτέα Προκαταβολή, Πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, Υπεύθυνες Δηλώσεις Αναστολής, Δηλώσεις «COVID-19», Δανειοδοτήσεις μέσω Ε.Α.Τ, Δηλώσεις είσπραξής επιδομάτων και αποζημιώσεων εποχικών εργαζομένων, κλπ.).

Επίσης, όπως καλά γνωρίζετε, η Περιφέρειά μας διαθέτει χιλιάδες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και οι οποίες έχουν ξεκινήσει τη λειτουργία τους ή θα επαναλειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες, γεγονός που απαιτεί τη δαπάνη σημαντικού χρόνου εργασίας από μέρους μας, χρόνος ο οποίος, σε σχέση με προηγούμενα έτη, έχει μετατεθεί εντός του ΙΟΥΛΙΟΥ και ο οποίος συμπίπτει με την περίοδο της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

Λόγω όλων των προαναφερθέντων, καθίσταται κατά την γνώμη μας αναγκαία και επιτακτική η παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, έως τις 30/09/2020.

Καλόπιστα λοιπόν και στα πλαίσια της αμοιβαίας κατανόησης, σας καλούμε να κάνετε έγκαιρα δεκτό το αίτημά μας για να μπορέσουμε με ομαλότητα να ανταποκριθούμε στον τεράστιο και συνεχώς αυξανόμενο όγκο των υποχρεώσεων μας.Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Γ. Ζωγραφίδης
Πρόεδρος ΟΕΕ Δωδεκανήσου

Σπύρος Σπυρόπουλος
Πρόεδρος Ε.Λ.Φ.Ε.Ε Ρόδου
(Ένωση Λογιστών Φοροτεχνών Ελευθ. Επαγγελματιών)

Χρήστος Έψιμος
Πρόεδρος Λογιστών Κω

Δαέλης Γιώργος
Πρόεδρος Λογιστών Σύρου-Τήνου

Μουσελλής Εμμανουήλ
Πρόεδρος Λογιστών Καλύμνου

Στέλιος Σπανός
Πρόεδρος Λογιστών Πάρου

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης