Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα αύξηση των Μοναδικών Συντελεστών Καθαρού Κέρδους

3 Αύγουστου 2009 Σχόλια
  • Σε νέα αύξηση των Μοναδικών Συντελεστών Καθαρού Κέρδους κατά 10% έως 20% από το νέο έτος, προσανατολίζεται η κυβέρνηση.
Νέα αύξηση των Μοναδικών Συντελεστών Καθαρού Κέρδους

Σε νέα αύξηση των Μοναδικών Συντελεστών Καθαρού Κέρδους κατά 10% έως 20% από το νέο έτος, προσανατολίζεται η κυβέρνηση στον απόηχο των δυσμενών για την ελληνική οικονομία εκθέσεων του ΟΟΣΑ και του ΔΝΤ.

Ταυτόχρονα αναμένεται να ανακοινώσει το διπλασιασμό των ανώτατων ορίων τζίρου για την υπαγωγή στην αυτοπεραίωση.

Εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες θα υποχρεωθούν να δηλώσουν μεγαλύτερα κέρδη και να καταβάλουν υψηλότερο φόρο για να αποφύγουν τον έλεγχο της εφορίας.

Στο μεταξύ, ο καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών Βασίλης Ράπανος δήλωσε ότι στην οικονομία δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις και ότι χρειάζεται τετραετές πρόγραμμα ανόρθωσης των δημοσιονομικών της χώρας μας.

«Χρειάζεται αναδιάρθρωση των δαπανών, χρειάζεται ΤAXIS και για τις δαπάνες όπως υπάρχει και για τα έσοδα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ράπανος.

Ο κ. Ράπανος παρέθεσε ως χαρακτηριστικά παραδείγματα τα νοσοκομεία και τους δήμους, που δεν έχουν δώσει ποτέ ισολογισμό στη δημοσιότητα.

www.kathimerini.gr


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης