Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γιώργος Χριστόπουλος: Και φέτος το «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 2020 Ι & ΙΙ - Δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων» είναι κοντά σας

Γιώργος Χριστόπουλος: Και φέτος το «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 2020 Ι & ΙΙ - Δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων» είναι κοντά σας


«ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 2020 Ι & ΙΙ
Δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων»
Με την υπογραφή του Γιώργου Δ. Χριστόπουλου
…..συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη «το πιο πρακτικά δεν γίνεται»


Φίλες και φίλοι,

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για τη θετική ανταπόκρισή σας στις τρεις προηγούμενες εκδόσεις των βιβλίων μας. Μια ανταπόκριση που έγινε διαπίστωση μέσα από την επαφή με τους περισσότερους από εσάς μέσω των σεμιναρίων και ιδιαίτερα στα πλαίσια της δοκιμασμένης πρακτικής, που θέλω να ακούω και να συζητώ μαζί σας με την ίδια επαγγελματική γλώσσα, ότι πιο πρακτικό και επίκαιρο χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα της δουλειάς μας.
 
Έτσι ανανεώνουμε το «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 2020 Ι & ΙΙ» με τα δύο βιβλία για φυσικά και νομικά πρόσωπα που φέτος είναι κοντά σας ηλεκτρονικά.
 
Θέλω μάλιστα να σας πω ότι και για τη φετινή έκδοση, συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη «το πιο πρακτικά δε γίνεται».  
 
Είμαι βέβαιος ότι και φέτος τα βιβλία θα σας βοηθήσουν, όχι μόνο στην περίοδο υποβολής των δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων, αλλά και όλο τον χρόνο στην καθημερινή αναζήτηση από τα πιο μικρά ως τα ειδικά και εξειδικευμένα θέματα.
 
Και στη φετινή έκδοση, δεν εξηγούμε μόνο πως συμπληρώνουμε τα έντυπα, αλλά παράλληλα αναλύοντας βήμα - βήμα τους κωδικούς, παραθέτουμε τις διατάξεις και τις λύσεις που έχουν δοθεί από τη Φορολογική Διοίκηση. Με τη λέξη «ΝΕΟ» μπροστά, περιλαμβάνουμε ότι άλλαξε και ότι προστέθηκε τόσο στα έντυπα, όσο και στις διατάξεις του ΚΦΕ, χωρίς να απουσιάζει καμία νέα απόφαση ή εγκύκλιος μέχρι και σήμερα.  

Για να παραγγείλετε τα νέα ηλεκτρονικά βιβλία «ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 2020 Ι & ΙΙ» πατήστε εδώ

(Σημείωση: Πατώντας το παραπάνω link φεύγετε από τον κόμβο Taxheaven και υπεύθυνη για την συλλογή των στοιχείων σας και την εκτέλεση/διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, είναι η ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΚΕ)

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης